icon

Kto má radosť z výplaty?

Dnes o 12:44

Komu dnes prišla vyplatka a teši sa rovnako ako ja ?😍co si doprajete z vyplatky ? Ja korejsku kozmetiku

Strana
z2
ria_sprout
Dnes o 16:47

Vždy sa teším z výplaty a ako sa zvýši zostatok na účte spolu s nasetrenymi peniazmi. Zaplatenymi účtami to klesne a opäť čakám na ten deň keď to na chvíľku vyzera fajn.

A čo si kúpim pre seba? Najskôr asi nič, kozmetiku používam z DM a vydrží dlho, klasiku ako šampón a podobne - to ma nejako nepoteší, oblečenie kupujem malo a využívam to čo mám. Radšej si šetrím na nejaký predĺžený víkend mimo Slovenska.

anonym_f05168
Dnes o 16:56

no ja nemam este ani novembrovu :DDD budem sa tesit naraz potom z dvoch cca o dva tyzdne :D

anonym_490930
Dnes o 16:58

Asi budeš čerstvo zamestnaná a sú to tvoje prvé výplaty. Tiež som sa ako 20ročná z výplaty tešila a míňala iba na seba. Teraz už mám svoje odkrútené a viem, že výplata určite príde, roky je to tá istá suma, tak už to tak neprežívam. Aj tak ide všetko na zaplatenie účtov a na sporenie. Nákup kozmetiky a oblečenia už ma tiež nejako neteší, beriem to ako samozrejmosť

guiseppinka
Dnes o 16:58

Az som sa musela zamysliet, ze aky je datum. Ja dostavam okolo 29., takze z mojej uz dost minute. Samozrejme, ze ma potesi, ked vidim, ze bola pripisana. Momentalne nemam nejaky dovod si nieco kupovat..

anonym_10619c
Dnes o 17:12

Teším sa,nie je síce vysoká,ale mám ju. Čo by dali mnohé ženy za to,aby mohli chodiť do práce.
A nie,nemám ani 2000e. A nemyslím si,že väčšina žien na MK má 4400. A nie, nezávidím. A som šťastná,že môžem deťom kúpiť veci,čo potrebujú,zaplatiť si niečo v zdravotníctve,či môcť si dovoliť zaplatiť zubára. A kabelky za 500e a viac sú pre mňa nezmyselný výdavok. Načo?aby som každému musela ukazovať ,že ju mám a má to mám?
Ale prečo nie,ak niekto má tieto priority,teší ho investovať do seba,na seba,do všetkého riešenia vonkajšiu,čo by nie.
Ale ok,napíšem. Dnes som sa rozsupla,kúpila som si v antikvariate knihy,kt. Sa už nevydáva za 35e a som šťastná.

autor
Dnes o 17:29
@anonym_147170

Ja zarabam prve vyplaty po skole, takze ano, na kazdu sa tak v kutiku duse tesim, lebo si uz hospodarim uplne sama, nemusia ma uz zivit rodicia, robim si rezervu, investujem a semtam doprajem aj nieco, po com tuzim, na potesenie. A inak, korejsku kozmetiku tiez oblubujem, vdaka jednemu seru mi uplne zmizli jazvy po akne a plet mam ako babatko.😂😅🤭

@anonym_147170 🥰🥰🥰
Ja zas medicube pdnr radu mam rada ten efekt skla na pleti

autor
Dnes o 17:32
@anonym_10619c

Teším sa,nie je síce vysoká,ale mám ju. Čo by dali mnohé ženy za to,aby mohli chodiť do práce.
A nie,nemám ani 2000e. A nemyslím si,že väčšina žien na MK má 4400. A nie, nezávidím. A som šťastná,že môžem deťom kúpiť veci,čo potrebujú,zaplatiť si niečo v zdravotníctve,či môcť si dovoliť zaplatiť zubára. A kabelky za 500e a viac sú pre mňa nezmyselný výdavok. Načo?aby som každému musela ukazovať ,že ju mám a má to mám?
Ale prečo nie,ak niekto má tieto priority,teší ho investovať do seba,na seba,do všetkého riešenia vonkajšiu,čo by nie.
Ale ok,napíšem. Dnes som sa rozsupla,kúpila som si v antikvariate knihy,kt. Sa už nevydáva za 35e a som šťastná.

@ria_sprout pekne 🙂)

@anonym_10619c Presne take odpovede som si prisla ako ty ze knihu a tak . Akoze aj 500€ kabelku beriem , aj ja som si pred MD tak kupovala teraz sa mi zmenili prioroty a setrim synovi.

liusa82
Dnes o 17:45

to vážne? trápnejšiu tému som tu nečítala už dávno.Ako fakt ludia zamyslite sa aké debilné témy sem dávate a to dosť často.Viac nereagujem. Povedala som všetko čo som chcela😉

anonym_147170
Dnes o 18:25
@anonym_2d8a79

@anonym_147170 ktoré sérum prosím?

@anonym_2d8a79 Toto.. nemozem si ho vynachvalit, ale treba ho pouzivat pravidelne. Ucinky vidiet postupne, ale su skvele😊. https://ksisters.sk/product/beauty-of-joseon-gl...

anonym_456077
Dnes o 18:28

Ja uz mam od 7.🤣 a kupila som si madonacika, handry z vypredajov😍😁👌

Strana
z2