Kto má radosť z výplaty?
Komu dnes prišla vyplatka a teši sa rovnako ako ja ?😍co si doprajete z vyplatky ? Ja korejsku kozmetiku
no ja nemam este ani novembrovu :DDD budem sa tesit naraz potom z dvoch cca o dva tyzdne :D
Asi budeš čerstvo zamestnaná a sú to tvoje prvé výplaty. Tiež som sa ako 20ročná z výplaty tešila a míňala iba na seba. Teraz už mám svoje odkrútené a viem, že výplata určite príde, roky je to tá istá suma, tak už to tak neprežívam. Aj tak ide všetko na zaplatenie účtov a na sporenie. Nákup kozmetiky a oblečenia už ma tiež nejako neteší, beriem to ako samozrejmosť
Az som sa musela zamysliet, ze aky je datum. Ja dostavam okolo 29., takze z mojej uz dost minute. Samozrejme, ze ma potesi, ked vidim, ze bola pripisana. Momentalne nemam nejaky dovod si nieco kupovat..
Teším sa,nie je síce vysoká,ale mám ju. Čo by dali mnohé ženy za to,aby mohli chodiť do práce.
A nie,nemám ani 2000e. A nemyslím si,že väčšina žien na MK má 4400. A nie, nezávidím. A som šťastná,že môžem deťom kúpiť veci,čo potrebujú,zaplatiť si niečo v zdravotníctve,či môcť si dovoliť zaplatiť zubára. A kabelky za 500e a viac sú pre mňa nezmyselný výdavok. Načo?aby som každému musela ukazovať ,že ju mám a má to mám?
Ale prečo nie,ak niekto má tieto priority,teší ho investovať do seba,na seba,do všetkého riešenia vonkajšiu,čo by nie.
Ale ok,napíšem. Dnes som sa rozsupla,kúpila som si v antikvariate knihy,kt. Sa už nevydáva za 35e a som šťastná.
Ja zarabam prve vyplaty po skole, takze ano, na kazdu sa tak v kutiku duse tesim, lebo si uz hospodarim uplne sama, nemusia ma uz zivit rodicia, robim si rezervu, investujem a semtam doprajem aj nieco, po com tuzim, na potesenie. A inak, korejsku kozmetiku tiez oblubujem, vdaka jednemu seru mi uplne zmizli jazvy po akne a plet mam ako babatko.😂😅🤭
@anonym_147170 🥰🥰🥰
Ja zas medicube pdnr radu mam rada ten efekt skla na pleti
Teším sa,nie je síce vysoká,ale mám ju. Čo by dali mnohé ženy za to,aby mohli chodiť do práce.
A nie,nemám ani 2000e. A nemyslím si,že väčšina žien na MK má 4400. A nie, nezávidím. A som šťastná,že môžem deťom kúpiť veci,čo potrebujú,zaplatiť si niečo v zdravotníctve,či môcť si dovoliť zaplatiť zubára. A kabelky za 500e a viac sú pre mňa nezmyselný výdavok. Načo?aby som každému musela ukazovať ,že ju mám a má to mám?
Ale prečo nie,ak niekto má tieto priority,teší ho investovať do seba,na seba,do všetkého riešenia vonkajšiu,čo by nie.
Ale ok,napíšem. Dnes som sa rozsupla,kúpila som si v antikvariate knihy,kt. Sa už nevydáva za 35e a som šťastná.
@ria_sprout pekne 🙂)
@anonym_10619c Presne take odpovede som si prisla ako ty ze knihu a tak . Akoze aj 500€ kabelku beriem , aj ja som si pred MD tak kupovala teraz sa mi zmenili prioroty a setrim synovi.
to vážne? trápnejšiu tému som tu nečítala už dávno.Ako fakt ludia zamyslite sa aké debilné témy sem dávate a to dosť často.Viac nereagujem. Povedala som všetko čo som chcela😉
@anonym_147170 ktoré sérum prosím?
@anonym_2d8a79 Toto.. nemozem si ho vynachvalit, ale treba ho pouzivat pravidelne. Ucinky vidiet postupne, ale su skvele😊. https://ksisters.sk/product/beauty-of-joseon-gl...
Ja uz mam od 7.🤣 a kupila som si madonacika, handry z vypredajov😍😁👌

Vždy sa teším z výplaty a ako sa zvýši zostatok na účte spolu s nasetrenymi peniazmi. Zaplatenymi účtami to klesne a opäť čakám na ten deň keď to na chvíľku vyzera fajn.
A čo si kúpim pre seba? Najskôr asi nič, kozmetiku používam z DM a vydrží dlho, klasiku ako šampón a podobne - to ma nejako nepoteší, oblečenie kupujem malo a využívam to čo mám. Radšej si šetrím na nejaký predĺžený víkend mimo Slovenska.