Kto pozdraví prvý na online meetingu?
Kto ma podla etikety prvy pozdravit na online meetingu?
@sheila121 To sa mi zda sexisticke.
Dokonca pri online meetingoch mozes aj pouzit chat a napisat “dobry den Vam vsetkym prepacte, ze som sa oneskorila a nerusis nikoho pri debate ale slusne sa pozdravis a ospravedlnis a vsetci to maju na obrazovke
@prasiatko30 To je dokaz neskoreho prichodu. To nie je dobre.
@sheila121 je menej sexisticke nezdravit a cakat kym sa ti vsetci pozdravia a ospravedlnia sa ti za to, ze zacali nacas bez teba😂😂😂😂
@prasiatko30 Super. To sa mi paci. Dakujem.
A si myslis, ze nikto si na online meetingu nevsimne, ze ty si sa pripojila neskoro???? Vsak sa pripajas s tvojim menom a pri nom je cas pripojenia, okrem toho, ze vybehne zvycajne aj upozornenie, ze niekto dalsi sa pripojil 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@prasiatko30 Toto sa nedeje.
Co sa nedeje??? Ze si nie je vidno kedy si sa pripojila??? Co sa pripajas analogovym telefonom, na ktorom treba vytacat cisla este
Kolko online stretnuti si robila doteraz? Aku app pouzivate?? Vzdy je to vidno a je vidno kolko ucastnikov je pripojenych, odkedy su pripojeni a zvycajne ten co organizuje meeting ti posiela link na tvoj email - cize niekto cudzi sa do meetingu nedostane a vie koho tam ma
@prasiatko30 Analogovy telefon ma pobavil. Dobra si. A nie na meetingu nevidiet cas pripojenia.
@prasiatko30 a v drvivej vacsine este musi ucastnika do miestnosti aj "vpustit", cize, tiez nechapem o com autorka toci..
A niekto uz povie, o co tu ide? 🤣 autorka prisla neskoro a je urazena, ze ju chlapi nepozdravili ci co?
@taga anonymka sa prihlasi inkognito a bude drepiet na Meetingu aby nevedeli ze tam je ale bude a hlavne nebude sa musiet zdravit - lebo to je to najpodradnejsie co moze clovek urobit🤪😂😂😂
Píše tu niekto článok o zdravení sa alebo ? 😅 a záleží od druhu meetingu... keď to je pár ľudí, ideme niečo riešiť, aktívne sa všetci zapájať, pozdraví sa vždy ten, ktorý sa práve pripojí... keď to je 1 na 1, neriešim, zdravím sa hneď ako sa nám podarí spojiť... keď to je 30 ľudí a ideme si vypočuť nejakú prezentáciu, nezvykneme sa zdraviť, často sa pripoja 2-3 naraz, je to zbytočný chaos, keď sa niekto pozdraví, niekto odzdraví atď, to sa proste len popripájame a potom ten kto meeting vedie ho začne a pozdraví všetkých... a čo sa týka času pripojenia, asi záleží kde, napr. v Teamse, keď si stiahnem prezenčku, vidím kto sa kedy prihlásil, odhlásil a počet minúť, koľko bol pripojený... s ostatnými appkami nemám tak veľa skúseností, ale v Meete aj Zoome som vždy musela ľudí na meeting pustiť, keď som ho zakladala, takže som videla kto sa kedy pripojil
@prasiatko30 alebo je tam ako kontrolor a pise vsetkym kolegovcom ci sa pozdravili, ako, v akom poradi a komu 🤣
Anonym - ver mi, ze udaje o tom, kto sa kedy pripojil a odpojil su na online meetingoch evidovane a daju sa pozriet. PS Online meetingy mavam denne.
Autorka, či tu baby majú alebo nemajú prax, už to tu napísali trilionkrat. Pripájam sa na call kde na teba čakajú, pozdravis hneď ako tá pripojí, ak meskas, hodis k tomu aj ospravedlnenie. Ak je na calle 200 ľudí pripájas sa a nezdravis sa. Ak sa pripájas na už idúci call, nerušis zdravenim ale keď ťa oslovia tak sa pozdravis a ospravedlnis. Cca 12 rokoch fungujem na rôznych konferencnych hovoroch, cca 5 rokov nám minimálne 2-3 cally (a aj viac ) denne. Je to vyslovene etika, vždy treba brať konkrétnu situáciu aká sa naskytne. My si zapíname aj kamery ale v prípade že niečo prezentujes a nechceš spomaľovať proces prenosu, môžeš sa na to vyhovoriť a kameru vypnúť
dokaz neskoreho prichodu mas automaticky, lebo kazdy call loguje kto sa kedy prihlasil a odhlasil a tieto logy ma vacsinou k dispozicii minimalne organizator ale samozrejme nejaky IT admin ich vie kedykolvek poskytnut 🙂 takze ano ak je rozbehnuta debata zvyknem napisat, ze uz som pripojena (neviem totiz ci medzitym mi neadresovali nejaku otazku) a ze sa ospravedlnujem za meskanie (my inak zvykneme dat vediet niekomu z ucastnikov, ze budeme meskat)
a inak podla mna plati, co ti tu uz pisali (aj viackrat) a asi by sa hodil aj sedliacky rozum - lebo fakt sa asi netreba pytat na fore, ci mam zdravit, ked meskam, ked vidim, ze kolega napr. nieco prezentuje 🙈 a pod.
áaaa, super, ani dnes nebudeme bez tejto dôležitej témy...to už je nejaká obsesia...
No vsak ako v reale. Vojdem do miestnosti,pozdravim. Nechapem sedlakov,co nezdravia. Inak v kazdej firme co som robila ako prvy zdravil CEO,to len kvazimenezeris,alebo burani sa hraju na nieco,co nie su.