icon

Kto pracuje v DM drogérii?

4. jan 2025

Potrebujem sa niečo opýtať

stellarstar
4. jan 2025

Ahojte.... prosím.... ďakujem....

Tie slová sme sa neučili??

autor
4. jan 2025

@stellarstar veľmi sa ospravedlňujem som po dvanastke som rada že vidím.. a potrebujem sa zajtra pred robotou zastaviť v dm ale len na skok tak som sa chcela dopredu niečo opýtať .. za odpoved samozrejme podakujem🙃

patka06
4. jan 2025

Polož rovno otázku, rýchlejšie sa dozvieš odpoveď
Je tu veľa žien, čo sa v DM vyzná

stellarstar
4. jan 2025

Ja zas mam poruchy spánku a keď celu noc nespala a musim do práce či už na pol dna alebo celý a som total KO i tak viem tie slovíčka používať aj keď niečo chceš vedieť tak sa priamo spýtaj aby to ľudia ešte z teba nemuseli ťahať

autor
4. jan 2025

Mám 2 darčekové poukážky na ktorých mám rôzne sumy a chcem kúpiť jednu drahšiu vec.. dá sa použiť na platbu tej jednej veci kredit z oboch poukážok? Ďakujem

janai1
4. jan 2025

Ano, dá

patka06
4. jan 2025

áno, môžeš použiť obe poukážky na jeden nákup

niekto2hy
4. jan 2025
janai1
4. jan 2025

@niekto2hy kde v tomto screene je odpoveď na to čo sa autorka pýta?

autor
4. jan 2025

@niekto2hy to som čítala nič také tam nevidím či môžem 2 karty uplatniť na jeden nákup .

autor
4. jan 2025

@janai1 ďakujem 🫶🏼

autor
4. jan 2025

@patka06 ďakujem 🫶🏼

niekto2hy
4. jan 2025

@janai1 Kredit je možné čerpať aj v čiastkových sumách, takže darčekovou kartou je možné zaplatiť viacero nákupov.

janai1
4. jan 2025

@niekto2hy zlatý 🤭 uvedomuješ si, že autorka sa pýta na absolútne niečo iné?
Je totižto obrovský rozdiel medzi platba jedného nákupu dvoma kartami a platba dvoch nákupov jednou kartou 😉

niekto2hy
4. jan 2025

@janai1 Aky rozdiel? Vsak ked miniem kredit na 1karte,tak doplnim 2hou,nie? V systeme ukaze ze dana ,,1karta" je prazdna...

ibaja29
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
4. jan 2025

@janai1 Dakujem.😎