icon

Kto robí v Cinemax?

4. okt 2021

Ahojte, je tu niekto lto robi v cinemax? Dnes som bola v kine, som ockovana, no napriek tomu si este zapisovali menny zoznam ludi v kine, prečo? Dikes

mauduska
4. okt 2021

kvôli dohľadávaniu kontaktov. Ak by sa jeden tam objavil pozitívny, tak ťa kontaktujú ohľadom toho. Nie všetci v kine sú očkovaní a navyše, aj ty môžeš byť nakoniec tá pozitívna.

autor
4. okt 2021

@mauduska jasneee, to je pravda, len mi to doslo take zvlastne, ale teda ok chapem kvoli tym kontaktom v pripade, no a ako sa dozvedia, ze niekto kto tam bol je pozitivny?

mauduska
4. okt 2021

to neviem, pravdepodobne sa spoliehajú na to, že sa im ty ozveš, že "helou, bola som v kine vtedy a vtedy, mám covid." Fakt netuším.

autor
4. okt 2021

@mauduska lebo toto ma hned teraz napadlo, ze zoznam kvoli kontaktom ale ako zistia toho pozit to by ma zaujimalo 👍

janai1
4. okt 2021

V BA v cinema city už dobrého pol roka dávajú spolu s lístkami papier kde musíš vypísať meno a tel. Číslo

autor
4. okt 2021

@janai1 ahaaa no ja som to až teraz zažila a tiež teda vám povedali ze kvôli tomu?

autor
4. okt 2021

@janai1 ze aby dohladali kontakty?

janai1
4. okt 2021

Áno, je to tam aj napísané
Akože reálne nie je šanca, lebo málokto spomenie že bol v kine a už vidím ako hygiena vola do kina že majú hľadať kto bol vtedy dnu 😀 ale tak vymysleli to, tak musia dodržiavať aj v kinách

autor
4. okt 2021

@janai1 no ved to ze pochybujem ked niekto za tri dni zisti ze je pozit ze im to dá vediet

liz_lemon
4. okt 2021

v AT sa to robi aj v restikach

autor
4. okt 2021

@liz_lemon no ved to som si inak hovorila, ze mi dojde odveci ked sa odchytavaju v pripade potreby kontakty v kine, ale v restikach a kaviarniach nie, ze to aj tak nema potom logiku

hipuska
4. okt 2021

Ja to vidím tak, že ti o mesiac budú volať s ponukou "bambusovych ponožiek" daj potom info, či sa dakto ozval

autor
4. okt 2021

@hipuska presne toto som di aj vravela, ze ma budu s nejakymi reklamami otravovať, akoze nebolo mi po chuti tam pisat moje sukromne čislo

hipuska
4. okt 2021

Je to reálne. Ja som pracovala vo firme, ktorá ponúkala takéto veci. A kontakty sa presne takto kupovali. Bola to obrovská databáza kontaktov. Jednalo sa o jednu materskú firmu, ktorá mala niekoľko dcérskych pod sebou. No a takto sa tie kontakty točili stále dookola. Pritom si bežný človek neuvedomil, že mu volavaju stále ti istí pekne prepojení z čoraz lepšou ponukou. My sme tiež boli včera v kine, u nás nič také nechceli.

autor
4. okt 2021

@hipuska no nabuduce tam asi napisem nejake vymyslene čislo a bude 😅🙈

hipuska
4. okt 2021

Ja tiež nedávam svoje číslo nikde

autor
4. okt 2021

@hipuska no ja som dnes teda dala, ale asi naposledy

karolinakr
4. okt 2021

My sme boli tiež v nejakej databaze, nam aj 3,4x do týždňa volal hocikto s hocijakou hlupostou, ttrvalo to asi 10 rokov a teraz prestali, ked som zvažovala zmeniť čislo

autor
4. okt 2021

@karolinakr to je asi najhoršie ked sa človek už takto niekam dostane a ako to číslo dostať preč odtiaľ

karolinakr
4. okt 2021

však toto, človek nevie, ani ako sa tam dostal🙄