Ktorá z vás by chcela ísť robiť do zahraničia a zmeniť svoj život?
Ahojte žienky, je tu niektorá ktorá by chcela ísť robiť do zahraničia a zmeniť kus život ? Chystám sa no dvom je ľahšie 🙂 kľudne nechaj koment alebo napíš správu mám 32 potrebujem zmenu po rozchode 🙂
@sisi8911
mas tu dva trefne komentáre. Taku kravinu by som určite nespravila, odist s cudzou osobou do zahranicia robit! Je to často záťaž. A budeš mat co robiť sama si sebou, nieto este riesit sračka druhej osoby.
Tiež som rok po rozchode takto odisla, sama. Kolegyna chcela pomôcť kamoške, tak ju u nas prijali. Ona bola chodiaca depresia - tak aj robila - spomalene. Ešte naviac nerozumela nemecky, hovorila len anglicky. To bol des s nou. Inak dobrá baba, no ho... z toho. Ta kolegyňa mi aj povedala, ze lutuje. Uz by to nespravila.
Ja som takúto kravinu urobila v 20tich a hrozne som chcela pomôcť kamošovi. Realne som ho veľmi málo poznala - skor nepoznala. On bol tiež chodiaci pruser.
A uz by som to neurobila, ani rodine by som tu prácu nehladala. Ojedinelým výnimkám, ktoré sa vedia o seba postarať a nepotrebujú "babysiterku".
Ty sa zabehnúť a budeš rada ze si sama, tam ludi spoznáš. Predpokladám, ze chceš ísť robiť neodbornu pracu, fakt budeš rada ked sa zaradis. Si predstav, ze ta ďalšia bude šikovnejší ako ty. Teba vyhodia ona ostane a co potom?

@sisi8911 sama si najdes pracu aj ubytovanie rychlejsie.