Ktoré firmy ponúkajú prácu z domu?
Momentálne som s dcérou na rodičovskej dovolenke a nástup do škôlky nevyzerá ružovo. Rada by som si našla prácu na doma samozrejme portáli ako profesia mám pozreté. Nemáte osobnú skúsenosť ktoré firmy ponúkajú prácu na doma 🙂. Viem si predstaviť robiť administratívu, účtovníctvo, marketing, predaj/nákup alebo zákaznícku podporu.
Uniqa ponuka ciastocny HO
Zákaznícka podpora/chat je úplne neprípustne pri dietati. Budeš nervozna, lebo budeš potrebovat rýchlo odpisat a dieťa bude do toho chcieť 100x jest, pit, hrat sa,.. ty potrebujes rýchlo dotaz vyriesit, dohladat k otázke veci, pripadne kontaktovat niekoho iného, aby si zohnala odpoved. V našej firme mame non stop chat pre zákazníkov, zdieľam si ho s kolegom (kto má čas, odpise), takze viem, o com vravím a to teda nie je naša (hlavna) pracovná náplň. Možno by bolo lepsie dietatu zaplatit sukromnu skolku, ako keď bude cely deň od teba pocuvat, počkaj, počkaj, teraz nemôžem, tam sa hraj, vydrz,..
@11bodka11
Takyto mail mi prisiel,na konci je ich msil,kde trebs poslat CV.
Príjemný letný deň,
aj keď sa hovorí, že materská dovolenka je časom odpočinku, stále existuje veľa mamičiek, ktoré majú chuť popri všetkých týchto povinnostiach pracovať na sebe, rozvíjať sa a zapojiť sa do nových aktivít.
Ak si sa v týchto riadkoch vyššie našla, si spoľahlivá, organizovaná a máš pár hodín voľného času v týždni, hľadáme práve teba!
Ak ťa vyberieme, budeš zodpovedná za:
- administratívnu podporu obchodnému tímu
- prípravu zmlúv pre klientov
- výpomoc s organizovaním dokumentov a “papierovačiek”
- sledovanie a kontrolu stavu skladov
- kontrolu podkladov pre fakturáciu
Výhody a benefity práce u nás:
- práca v poprednej a stabilnej nadnárodnej spoločnosti
- časová flexibilita
- práca z domu
- príjemný kolektív
- možnosť pracovného rastu na pozíciu obchodníka
Ak zvládaš administratívu, informačné technológie, máš organizačný talent, možno aj skúsenosti s obchodom a cítiš sa byť tou pravou posilou pre náš tím, daj nám o sebe vedieť. Radi sa s tebou stretneme - online, osobne, telefonicky🙂
Svoj krátky životopis a pár slov o tom, čo ťa robí ideálnou kandidátkou na túto pozíciu, nám pošli na emailovú adresu info@happybaby.sk.
Tešíme sa na spoluprácu
@tramtada31 Ja volám pre jednu spoločnosť (aktívny predaj), robím na polovičný úväzok a 4 hodiny úplne vpohode zvládam s dieťaťom. Len teda mi nesedí ten aktívny predaj preto hľadám niečo iné.
Moja malá je non stop chorá, vždy minimálne 2 krát do mesiaca (má oslabenú imunitu) a to nechodí aktívne do kolektívu neviem si predstaviť čo bude keď začne. Ja by som si napríklad našla aj polovičný úväzok v kancelárii (s tým že by šla do súkromné škôlky) len teda neviem kto by mi toleroval že tam viac nie som ako som.
Si platena podla toho kolko predas?
Ing hub ale len niektoré oddelenia.
@11bodka11 Ja osobne som mala normálne mzdu, samozrejme ale treba plniť plány. Ale teda nie je to nič moc predávať non-stop 4 hodiny a hovoriť presne text ktorý máš prikázaný.
Das mi prosim kontakt? Ja by som teraz brala hocico na 4 hodiny z domu.
@11bodka11 Pozri Profesiu momentálne tam majú inzerát že hľadajú.
Ale aka firma to je?
O aku firmu ide prosim ta?

@lakebabe ahoj. Mas tip na nejaku pracu z domu? Vidim ze si z NR. Ja som z okolia 🙂