Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?
Ahojte. Idem na pohovor na exportné oddelenie výrobnej firmy na administratívnu pozíciu. Mám 26 rokov, a po prečítaní článkov na internete si vlastne neviem čo obliecť. Moja prvá voľba boli červené šaty, potom som sa dočítala, že červená nie je vhodná na pohovor. Nechcem pôsobiť výstredne ale ani ako babka. Netuším aký dresscode a úroveň majú v tej firme. Čo by ste mi odporučili? Som riflový typ takže so mnou je to ťažšie 😂😂 ďakujem veľmi pekne

@selena_luna ooo ďakujem 😊😊😊😊
@juliet86 áno, musím sa priznať že som príjemne prekvapená z reakcií v tejto diskusii. 😊 Aj z dobrosrdečnosti keď vás niektorých zaujímalo aj to či ma zobrali.
ano.presne tak. ono casto sa to tu zvrhne aj na urazky aj na klebety aj na vysmech aj na nespravne rady. ale su momenty a diskusie kde je to prave opacne ak ota tvoja. aj mne napr poradili dobre viackrat aj k dietatu aj k chorobe napr. je to o ludoch. este raz vela stastia v praci
gratulujem nech sa ti dari 😉

Juhu!!!!! Gratulace!!! Tak skvelych kolegov najma a nech ta praca bavi. A nech ti tucna vyplata cinkne vzdy nacas! 🥳🥳🥳🥳