Kurz Re-pas
24. okt 2018
Môže mi prosim nejaká dobrá duša polopatisticky napisat ako funguje žiadosť o preplatenie kurzu? Mám vybratý kurz, v decembri (časový predstih), našla som žiadosť ale nie je mi jasne v akom poradí to mám obehat...ďakujem 🙂
Jasne ďakujem 🙂 čiže ja musím kurz zaplatit zo svojich a dúfať že sa rozhodnú kladne? Neda sa to urobiť tak aby som si bola ista že to preplatia? Mám na mysli aby som kvôli nejakej administartivnej chyby nestratila čas a peniaze...mám 30 a som na predĺženej rodičovskej keďže ta práca je fakt bieda :(
No áno, predĺžená RD (neplatená)
tak potom platí to čo som napísala 🙂
Ok ďakujem ❤️
tak hadam vam to výde...🙂

ste vo veku nad 29rokov? najprv si treba nájsť poskytovateľa kurzu, čo už máte...treba si nájsť tlačivká čiže Požiadavku buď na internetovej stránke úradu práce alebo zájsť osobne k sprostredkovateľke ktorá to má na starosti. Požiadavka je rozdelená na dve časti, časť A ktorú vypĺňa uchádzač o zamestnanie teda vy, a B časť ktorú musíte dať vyplniť poskytovateľovi kurzu, čiže tam kam chcete isť na kurz. Ked to budete mať všetko vyplnené treba to doniesť na urad k pracovníčke ktorá to ma nastarosti, ako už vyššie spomínala, v dostatočnom časovom predstihu( min, týžden pred nástupom na kurz) a ta vám poviem ako dalej, či vám bude kurz preplatený alebo nie. hádam som to napísala dosť polopatisticky :D