Kvalifikácia na pozíciu asistenta učiteľa v základnej škole
Ahojte, prosím vás aku školu si mohla spraviť jedna osoba alebo si ju ešte robí 🤷 keď začala robiť v ZŠ ako asistent učiteľa a v júni ešte pracovala v šk. jedálni ako kuchárka. Ďakujem
@catherinah ty radšej nepoužívaj chatGPT, keď sem hádžeš také debility, čo nie sú pravda
@catherinah ty radšej nepoužívaj chatGPT, keď sem hádžeš také debility, čo nie sú pravda
@anonym_e3faf9 Presne. 👍👍👍
@anonym_f26622 doteraz sa ľudia nenaučili, že si to majú overovať a nie hneď veriť všetkému, čo napíše. Často sa mýli a potom sem hádžu absolútne nepravdivé informácie
@anonym_f26622 inak ona má v škole rodinnú známu ako riaditeľku a preto ma zaujíma čo si tak robí ked bola kuchárka.
@anonym_autor veď sa dotyčnej spýtaj, keď to tak strašne potrebuješ vedieť.
@anonym_f26622 inak ona má v škole rodinnú známu ako riaditeľku a preto ma zaujíma čo si tak robí ked bola kuchárka.
@anonym_autor Musí si urobiť požadovanú školu.
@anonym_autor asistentovi učiteľa stačí mať maturitu a môže začať pracovať, popri práci si musí spraviť buď strednú pedagogickú školu, pomaturitne štúdium na pedagogickej škole, vysokú školu alebo vzdelávanie cez nivam, ak teda nemá maturitu zo strednej pedagogickej školy.
@anonym_autor neziarli
@anonym_autor neziarli
@anonym_79d095 ja jej to prajem s chcem sa inšpirovať kde teda začať študovať 🤔
@anonym_autor
Pedagogicky asistent - kvalifikacne predpoklady (podla toho, co si studovala):
https://static.slov-lex.sk/pdf/prilohy/SK/ZZ/20...
Kucharku moze robit aj clovek, co ma VS.

@anonym_autor Preboha.