icon

Letná brigáda pri mori - animátorka

natalia259
20. apr 2022

Ahojte,

Opäť sa obraciam na túto stránku kde sa už vyriešilo niekoľko mojich problémov.
Chcem toto leto odcestovať za prácou do Grécka/na Cyprus a bola by som veľmi rada keby mi poradil niekto kto skutočne zažil takúto skúsenosť - animovanie, detský animátor, animátor v hoteli a tomu podobné záležitosti.

Moja otázka:
1. Máte niekto osobné skúsenosti s agentúrou PRO-STAFF?

Čítala som rôzne recenzie, poväčšine kladné ale našli sa aj negatívne (tie boli väčšinou staršie ako 10 rokov). Písala som si s dievčatami ktoré mali aj osobnú skúsenosť, ale predsa len verím že by sa tu mohol nájsť ešte niekto.

2. Máte niekto osobné skúsenosti s firmou sunseafun REMARC ?
Taktiež som našla veľké množstvo spokojných brigádnikov ale zase aj pár nespokojných.

Doteraz som nemala pochybnosti ale možno som len naivná a nemám dostatok skúseností. Na tom Prostaffe mi len trošku nesedí že pýtajú poplatok 150e za ich služby. Rozumiem že dnes nič nie je zadarmo, ale i tak. Poprípade, dá sa ísť cez Remarc alebo inú takúto Grecku spoločnosť tak, že by som Prostaff obišla? A išla rovno cez nich?

Prosím, píšte len ak máte osobnú skúsenosť alebo skúsenosti niekoho z vašich blízkych.
Každú radu si vážim!

katikaba
20. apr 2022

@natalia259 najlepšie je ist cez znamu cestovku,neter ide cez satur

natalia259
autor
20. apr 2022

@katikaba áno, počula som že Satur je fajn a na začiatku som cez neho veľmi chcela ísť, ale bohužiaľ som to tento rok už nestihla keďže naberali len do februára. Budúci rok si na to dám pozor

aliziana
20. apr 2022

@natalia259 ja som bola cez nich viac ako 10 r. dozadu, a pre mňa teda nie moc pozitívna skúsenosť, nabrali animátorov pre hotel, a potom hotel zistil, že až tak veľa ľudí nepotrebuje, tak som bola medzi tými, s ktorými sa asi po 2 týždňoch rozlúčil. Čím viac toho vieš, tým lepšie (napr. predcvičovanie aerobiku, jogy, vodné športy apod)
Aj keď samozrejme môže sa to líšiť hotel od hotela...
V Grécku som potom ešte celé leto ostala, ale už som si našla niečo sama