Letná brigáda pri mori - animátorka
Ahojte,
Opäť sa obraciam na túto stránku kde sa už vyriešilo niekoľko mojich problémov.
Chcem toto leto odcestovať za prácou do Grécka/na Cyprus a bola by som veľmi rada keby mi poradil niekto kto skutočne zažil takúto skúsenosť - animovanie, detský animátor, animátor v hoteli a tomu podobné záležitosti.
Moja otázka:
1. Máte niekto osobné skúsenosti s agentúrou PRO-STAFF?
Čítala som rôzne recenzie, poväčšine kladné ale našli sa aj negatívne (tie boli väčšinou staršie ako 10 rokov). Písala som si s dievčatami ktoré mali aj osobnú skúsenosť, ale predsa len verím že by sa tu mohol nájsť ešte niekto.
2. Máte niekto osobné skúsenosti s firmou sunseafun REMARC ?
Taktiež som našla veľké množstvo spokojných brigádnikov ale zase aj pár nespokojných.
Doteraz som nemala pochybnosti ale možno som len naivná a nemám dostatok skúseností. Na tom Prostaffe mi len trošku nesedí že pýtajú poplatok 150e za ich služby. Rozumiem že dnes nič nie je zadarmo, ale i tak. Poprípade, dá sa ísť cez Remarc alebo inú takúto Grecku spoločnosť tak, že by som Prostaff obišla? A išla rovno cez nich?
Prosím, píšte len ak máte osobnú skúsenosť alebo skúsenosti niekoho z vašich blízkych.
Každú radu si vážim!
@katikaba áno, počula som že Satur je fajn a na začiatku som cez neho veľmi chcela ísť, ale bohužiaľ som to tento rok už nestihla keďže naberali len do februára. Budúci rok si na to dám pozor
@natalia259 ja som bola cez nich viac ako 10 r. dozadu, a pre mňa teda nie moc pozitívna skúsenosť, nabrali animátorov pre hotel, a potom hotel zistil, že až tak veľa ľudí nepotrebuje, tak som bola medzi tými, s ktorými sa asi po 2 týždňoch rozlúčil. Čím viac toho vieš, tým lepšie (napr. predcvičovanie aerobiku, jogy, vodné športy apod)
Aj keď samozrejme môže sa to líšiť hotel od hotela...
V Grécku som potom ešte celé leto ostala, ale už som si našla niečo sama

@natalia259 najlepšie je ist cez znamu cestovku,neter ide cez satur