Luxusná spoločníčka
Ahojte. Hneď na úvod - pokiaľ mienite urážať, osočovať, tak prosím nekomentujte!!!
Chcem sa spýtať reálnych žien, ktoré túto prácu robili, robia- ako sú spokojné, čo všetko to obnáša. Kľudne mi napíš aj súkromnú správu. Ďakujem.
@chodec15 kazy nech si so svojim zivotom nalozi, ako chce. Je to ich vec. Kazdy mame svoj moralny kompas nastaveny inak. Autorka sa slusne spytala, poprosila o diskusiu bez urazania, tak sa toho drz, prosim. Mozno, ak by si bol prachaty a potreboval by si doprovod ty, tiez by si si taku objednal😉
to, ze na to niekto nie je neznamena, ze iny to ma tak isto. ak na to ma povahu, tak nech to vyskusa, je to jej vec, ako so svojim zivotom nalozi. kazdy sme iny a mame inak nadstavenu svoju hodnotu
Ja ti poviem, co ta bude cakat neskorej, ked budes chciet z biznisu von, zamilujes sa a budes chciet dieta. Budes mat depresie, kde sa pravda o tebe prevali, kto ta niekde videl etc... Proste mozes si vymysliet story, ze kde si aku modelku robila a neviem, akych bohatych frajerov si mala, co ti pokupili kabelky... ta pravda ta dozenie. A budes mat jeden vztah, kde ti vykricia ze si k... druhy, treti stvrty... Nakoniec budes morlane vyflusnuta nadoba s polickou kabeliek... mozno s dietatom, ktore ti naivne spravy nejaky hlupak, ako som ja. Ano mal som priatelku, a vsetko ako tu bolo pisane sedelo, pozorna, krasna... ale sem tam nieco nesedelo, drobnosti... Hovoril som si, ake stastie mam... ale proste sa to prevalilo... ona bola uz v tej dobe tehotna... aj ked sa snazila hovorit, ze sak je to minulost etc... proste ta spirala klamstiev, ponizena a neviem coho... neda sa to odpustit... snazil som sa s tym zit, nejako to spracovat... ale neda sa to. Nas vztah sroskotal. Mne znicila zivot i ked som jej za dieta vdacny... teraz ma znamost... ale co si myslis? vo vnutri trpne, kedy sa pravda o jej minulosti prevali... Ten ucet vsak pride tak o 15 rokov, ked sa nase dieta spyta na pravdu...

@chodec15 evidentne si este nebol v spolocnosti, kde sa taketo zeny pohybuju😉v tvojej spolocnosti su asi iba bezne devy, akych je namraky v kazdom nakupnom centre a lovia lepsie situovanych muzov. Tu sa bavime o luxusnych spolocnickach v najvyssich splocenskych kruhoch. Ale na tie bezne stetule, suhlasim, casto plati, co si napisal.