icon

Má niekto skúsenosť s firmou Life is PYRO?

peterprokop
13. jan 2025

Dobrý deň, má niekto skúsenosť s touto firmou a predajom pyrotechniky? Bol som oklamaný na výplate, kde som dostal za vyše 190 hodín práce 300 Eur.

maranco
13. jan 2025

@peterprokop môžeš sa poradiť tu https://www.ip.gov.sk/chcem-sa-poradit/ prilož zmluvu ktorú si uzavrel

hankalee
3. apr 2025

@peterprokop ahoj tak ja som pre nich takisto pracovala tento rok a takisto ako teba ma oklamali na výplate a nielen to. Aj keď som ako predavačka mala najlepšie tržby, vyhodili ma a ako dôvod uviedol šéf, niečo v zmysle, že som veľmi nákladová alebo tak som ho pochopila. No a druhá madam, ukrajinka, čím nechcem ukrajincov samozrejme haniť alebo niečo podobné ale pracovala tam ďalej a keďže to bolo pri Kauflande v Galérii, kde chodíme nakupovať, dobre sme videli, že tam len sedí a zákazníci nikde. Plus tam došlo ešte keď som tam pracovala ku krádeži, jeden z rómov, ktorý tam chodili ako na klavír jej počas služby ukradol mobil. A okrem toho, pyrotechniku som už predávala dávnejšie, samozrejme pre inú firmu, kde žiadne žiadne problémy neboli. Záhada? Asi ťažko! 😉

peterprokop
autor
6. apr 2025

@hankalee Skúšala si sa odvolať na inšpektorát práce? Ja som podal sťažnosť a nedostal som sni len odpoveď len blok od šefa.

hankalee
7. apr 2025

@peterprokop už som to potom ďalej neriešila, keďže sme mali v rodine horšie problémy. Zomrel nám člen rodiny a to bolo v tej dobe pre mňa viac podstatné ako nejaké peniaze z pyrotechniky a ich čachre machre.