icon

Má práca v banke na pobočke budúcnosť?

7. jan 2025

Ahojte, myslíte si, že práca v banke na pobočke má perspektívu aj do budúcna, či sa do dvoch - troch rokov budú rušiť pobočky? Ďakujem za názor, pomôže mi to rozhodnúť sa či danú prácu zobrať alebo nie.

Strana
z2
zobaka
7. jan 2025

@autor - dlhoročna šikana, zdravotne upadam, pre to, potrebujem "ujst"

autor
7. jan 2025

@zobaka Och, to ma strašne mrzí. Je to smutné, no je to realita, že šikana na pracovisku existuje. Veľmi ti prajem, aby ti banka vyšla. A hlavne aj to, aby si mala dobrú riaditeľku alebo dobrého riaditeľa pobočky.

zobaka
7. jan 2025

@autor - dakujem si zlata, momentalne by ma potesila asi hocijaka ina praca, tak tam zajtra brnkni, ze to beries, tiez ti prajem vsetko dobre 🙂

autor
7. jan 2025

@zobaka ďakujem ti ❤️

heln
7. jan 2025

necitala som celu diskusiu, ale robila som aj v bile aj v banke, ale inej. neviem ako je to teraz, ale vtedy neboli ciste uvazky, ale polovicne, pol uvazku pokladna/pol administrativa, alebo pol pokladna/pol predavac, cize z pokladne behas dokladat tovar, bola som rada, ked som cez prestavku stihla ist na zachod, na obed uz nebol cas, lebo ma volali spat do kasy, a manazment sa k nam spraval horsie ako k handram na topanky.
v banke bolo aspon cisto, ale kto neplnil plany, chodil na kobercek, a vacsinou sa darilo hlavne tym vyrecnym, co sa v tom dobre orientovali alebo bezchbtakom, ktori ti podkopavali nohy, v kazdom pripade je banka lepsia skusenost nez bila.

dancingqueen321
7. jan 2025

Ja by som sa rozhodla podla tvojho vzdelania s ohladom na buduce karierne vyhliadky. Ak robis vysku, tak billu by som uplne vyskrtla. Radsej pretrpiet docasu banku a medzitym potom hladat nieco menej “ritolezecke”, co ti da lepsi start. Neviem teda, ci mas nejake ekonomicke smery, ale asi ano, ked hladas prace v tychto sferach. Mozno este ked tak lidl nejaky asistent manazera aspon alebo co… proste nieco, co v buducnosti moze pri zmene prace zavazit. Ak ti to nesuri, tak este hladaj a mozno by si nasla nejaku lepsiu pracu nez len taketo zufale moznosti ze ani prisit, ani priplatat.

123profil321
8. jan 2025

@dancingqueen321 asistent manažéra v Lidli nie je žiadna výhra... tiež je to veľmi stresujúce, nabeháš sa, zákazníkov riešiš, tovar, reklamácie...

@heln to tipujem, že asi v Lidli si robila. A stále to funguje tak, že lietaš od pokladne k tovaru, do pekárne, upratuješ, v jednom kolotoči...

Výber banka - predavač/pokladník určite by som brala banku

natiblaskova
8. jan 2025

Určite by som si vybrala prácu v banke

zobaka
9. jan 2025

@autor - prosim ta po prvom kole ta za ako dlho zavolali na druhe kolo?

bucko555
9. jan 2025

Ak chces nápis mi ip viem porovnať aj to aj to

janababana
9. jan 2025

Otazka je, co hladas - ci len chces pracu a za nu plat, alebo sa chces aj cosi naucit. V banke by ti mali dat skolenia jednak na bankove produkty a potom aj nejake financne minimum kvoli poistnym a investicnym produktom. Ano, Primabanka je asi najhorsia banka, ale mala by si sa tam naucit viac ako v potravinach za pokladnou.

autor
9. jan 2025

@zobaka asi po troch dňoch.

autor
9. jan 2025

@janababana prečo je najhoršia? V produktoch čo ponúkajú alebo prístup k zamestnancom?

zobaka
9. jan 2025

@autor - dakujem, tak to mi uz asi nedaju vediet, bola som pred sviatkami

autor
9. jan 2025

@zobaka neviem, možno tam to má na starosti iný personalista, ktorý práve čerpá dovolenku. Ale inak skús aj do iných bánk poslať, určite sa niekto ozve. Mne ešte z ČSOB volali dnes, životopis som tam posielala ešte v decembri.

zobaka
9. jan 2025

@autor - och nie, ja hladam skor pracu asistentky, administrativy, jedine ak primu som chcela...nechcem ist do velkych bank

autor
9. jan 2025

@zobaka ak máš prax v administratíve tak ťa určite zoberú. Ja si inak robím už druhý mesiac kurz účtovníctva, celkom ma to chytilo. A na úrad práce nechceš ísť, či nemala by si nárok na podporu a tak si kľudne hľadať, prípadne si kurzy urobiť?

zobaka
9. jan 2025

@autor - uradu prace sa chcem vyhnut, kym sa da, momentalne som na tpp a rada by som plynule presla s max. 2 mesacnym volnom v pripade odstupneho

janababana
9. jan 2025

V produktoch ☺️ ale billa tiez nie je topka co sa cerstvych potravin tyka, takze z tohto hladiska su si rovne 😀

Strana
z2