Má práca v banke na pobočke budúcnosť?
Ahojte, myslíte si, že práca v banke na pobočke má perspektívu aj do budúcna, či sa do dvoch - troch rokov budú rušiť pobočky? Ďakujem za názor, pomôže mi to rozhodnúť sa či danú prácu zobrať alebo nie.
@zobaka Och, to ma strašne mrzí. Je to smutné, no je to realita, že šikana na pracovisku existuje. Veľmi ti prajem, aby ti banka vyšla. A hlavne aj to, aby si mala dobrú riaditeľku alebo dobrého riaditeľa pobočky.
@zobaka ďakujem ti ❤️
necitala som celu diskusiu, ale robila som aj v bile aj v banke, ale inej. neviem ako je to teraz, ale vtedy neboli ciste uvazky, ale polovicne, pol uvazku pokladna/pol administrativa, alebo pol pokladna/pol predavac, cize z pokladne behas dokladat tovar, bola som rada, ked som cez prestavku stihla ist na zachod, na obed uz nebol cas, lebo ma volali spat do kasy, a manazment sa k nam spraval horsie ako k handram na topanky.
v banke bolo aspon cisto, ale kto neplnil plany, chodil na kobercek, a vacsinou sa darilo hlavne tym vyrecnym, co sa v tom dobre orientovali alebo bezchbtakom, ktori ti podkopavali nohy, v kazdom pripade je banka lepsia skusenost nez bila.
Ja by som sa rozhodla podla tvojho vzdelania s ohladom na buduce karierne vyhliadky. Ak robis vysku, tak billu by som uplne vyskrtla. Radsej pretrpiet docasu banku a medzitym potom hladat nieco menej “ritolezecke”, co ti da lepsi start. Neviem teda, ci mas nejake ekonomicke smery, ale asi ano, ked hladas prace v tychto sferach. Mozno este ked tak lidl nejaky asistent manazera aspon alebo co… proste nieco, co v buducnosti moze pri zmene prace zavazit. Ak ti to nesuri, tak este hladaj a mozno by si nasla nejaku lepsiu pracu nez len taketo zufale moznosti ze ani prisit, ani priplatat.
@dancingqueen321 asistent manažéra v Lidli nie je žiadna výhra... tiež je to veľmi stresujúce, nabeháš sa, zákazníkov riešiš, tovar, reklamácie...
@heln to tipujem, že asi v Lidli si robila. A stále to funguje tak, že lietaš od pokladne k tovaru, do pekárne, upratuješ, v jednom kolotoči...
Výber banka - predavač/pokladník určite by som brala banku
Určite by som si vybrala prácu v banke
Ak chces nápis mi ip viem porovnať aj to aj to
Otazka je, co hladas - ci len chces pracu a za nu plat, alebo sa chces aj cosi naucit. V banke by ti mali dat skolenia jednak na bankove produkty a potom aj nejake financne minimum kvoli poistnym a investicnym produktom. Ano, Primabanka je asi najhorsia banka, ale mala by si sa tam naucit viac ako v potravinach za pokladnou.
@zobaka asi po troch dňoch.
@janababana prečo je najhoršia? V produktoch čo ponúkajú alebo prístup k zamestnancom?
@zobaka neviem, možno tam to má na starosti iný personalista, ktorý práve čerpá dovolenku. Ale inak skús aj do iných bánk poslať, určite sa niekto ozve. Mne ešte z ČSOB volali dnes, životopis som tam posielala ešte v decembri.
@zobaka ak máš prax v administratíve tak ťa určite zoberú. Ja si inak robím už druhý mesiac kurz účtovníctva, celkom ma to chytilo. A na úrad práce nechceš ísť, či nemala by si nárok na podporu a tak si kľudne hľadať, prípadne si kurzy urobiť?
V produktoch ☺️ ale billa tiez nie je topka co sa cerstvych potravin tyka, takze z tohto hladiska su si rovne 😀

@autor - dlhoročna šikana, zdravotne upadam, pre to, potrebujem "ujst"