Mali by ste zmeniť prácu kvôli kolektívu?
Menili by ste? Ci sa treba povzniest? Ake mate skusenost?
Jednu prácu som zmenila kvôli kolektívu. Bolo to to najlepšie rozhodnutie 👍🏽
@janai1 v com bol zly ten kolektiv?
@v mojej praci caste ohovaranie, vela "blondin" a take trapne sikanovanie, al.zavistlivost
Ja by som menila aj na ukor peňazí(samozrejme Ak by som tie mepotrebovala na jedlo a bývanie)
Podľa mna choď do toho, moja mamina zmenila za kolektív a nevie si vynachváliť.
Ked mozes,tak zmen.
2x som menila, pozn. štátna správa
V každej práci sa nájde nejaké negatívum. No ak je to zle, odid.
Často tu čítam názory, že v práci pracujeme, netreba mať dobré vzťahy. Ja si to neviem predstaviť, pre mňa mať dobré vzťahy s kolegami bolo vždy dôležité, pokecať pri káve, zasmiať sa, ísť spolu na obed. Ja by som určite zmenila.
Určite by som menila. Moju prvú prácu som zmenila lebo pri predstave, že by som tam mala chodiť každý deň dalších xy rokov, tak mi bolo až zle… bála som sa zmeny či nepôjdem z kaluže do blata ale práve naopak, teraz mám top kolektív a normálne sa aj teším do práve za nimi 😊 Je síce pekne, že sú to ,,len kolegovia” ale v práci tráviš pomaly viac času ako doma, tak ja sa chcem cítiť prijemne a mat sa aj s kým porozprávať a aj poznať tých ľudí, mat kamarátske vzťahy a nie si to tu potichu pretrpieť a ísť domov.
Ano, ja som zmenila a lutijem, ze som tomu az pol roka. Mala som zdrhnut hned.
Ja mám od novembra novú prácu. V jednej kancelárií nás je 6 a 2 kolegyne mi strašne lezú na nervy, v podstate kvôli nim chodím nerada do práce. A sama neviem čo idem robiť. Dlhodobo si neviem predstaviť takto fungovať 🙄 Zmluvu mám na rok, tak pokiaľ to nejak inak neporiesim, zmluvu si nepredĺžim.
@pure621 a keby si sa dala presadit? inak 6 ludi v jednej kancelárii to je fakt vela...
Áno, idem to riešiť so šéfkou a verím, že spoločne nájdeme nejaké riešenie. Ak nie, zvažujem aj možnosť obzerať sa po mieste na inom oddelení. Uvidíme, ako sa to vyvinie.
Je to veľa. Až tu som si uvedomila, že mi vyhovuje práca v menšom kolektíve.
@pure621 my sme boli 5ti a veru nebolo to dobré, priestorovo sa to nedalo riešiť, 1 kolegyňa to absolútne nedávala, používala štuple do uší alebo hlukotlmiče

Veľmi závisí od konkretnej veci