icon

Málo správ na platforme Chatujuci

26. nov 2025

Ahojte babenky ktoré u nich pracujete, stalo sa to aj vám?

Z 250-300 správ denne, za 8-10h, mi to zrazu kleslo tak na 60-80 správ za ten istý čas.

Stalo sa to aj vám že tak extremne klesli správy? Je Cloudworkers lepší?
Ďakujem.

justxme
26. nov 2025

@anonym_autor nepracujem pre ani jednu z platforiem, ale veď sa stačí zamyslieť nad tým, ako sa posledné mesiace rozšírili rôzne AI modely. Prečo by si niekto platil za túto službu ak mu ide iba o nejaké falošné pochopenie a pár pekných slov, keď mu to AI vyhodí zadarmo a rýchlejšie.

anonym_534f95
27. nov 2025
@justxme

@anonym_autor nepracujem pre ani jednu z platforiem, ale veď sa stačí zamyslieť nad tým, ako sa posledné mesiace rozšírili rôzne AI modely. Prečo by si niekto platil za túto službu ak mu ide iba o nejaké falošné pochopenie a pár pekných slov, keď mu to AI vyhodí zadarmo a rýchlejšie.

@justxme zvyčajne tam ide o sexuálne texty, to AI neponúka 🙂. Ale pravdepodobne ľudia už nechcú platili za to, že si s niekým píšu, respektíve sú tie zoznamky už prekuknuté a ľudia idú na tie, čo sú free - tinder badoo.

marsmykkok
27. nov 2025

Nepracujem tam, ale podľa mňa viac príčin. Prvá, že sa blížia Vianoce a teda aj iné mamičky si chcú zarobiť na darčeky pre deti nech nemajú ich 10 ale 30 odrbávaním zúfalých mužov, často aj zdravotne hendikepovaných. A druhá že nie je "zoznamkové" obdobie teraz, teraz pochmúrne, veľa práce, muži majú iné povinnosti, určite viac mužov tam bude cez Vianoce kedy im bude chýbať niekto blízky a potom na jar a v lete.

anonym_bdc957
27. nov 2025

Tak snáď ľudia šetria a nebudú už platiť tieto hlúposti.
A časť ľudí pochopila že sú klamaný a platia si len za klamstvo a tá ich žena s ktorou sa "zoznamujú" ani reálne neexistuje.

Tváriš sa že si atraktívna žena a páčia sa ti jeho oplzlé reči až tak že sa sním chceš zoznámiť. "Pracovať" vedome s tým že klamem ľudí a vodím ich za nos, to fakt chce nízke morálne hodnoty. To je rovnako ako šmejdi bezohľadne klamali dôchodcov na predražené zázračné nekvalitné produkty.

autor
27. nov 2025
@marsmykkok

Nepracujem tam, ale podľa mňa viac príčin. Prvá, že sa blížia Vianoce a teda aj iné mamičky si chcú zarobiť na darčeky pre deti nech nemajú ich 10 ale 30 odrbávaním zúfalých mužov, často aj zdravotne hendikepovaných. A druhá že nie je "zoznamkové" obdobie teraz, teraz pochmúrne, veľa práce, muži majú iné povinnosti, určite viac mužov tam bude cez Vianoce kedy im bude chýbať niekto blízky a potom na jar a v lete.

@marsmykkok Ďakujem za takúto rozumnú odpoveď, to s tými darčekmi mi popravde nenapadlo ani.

autor
27. nov 2025
@anonym_bdc957

Tak snáď ľudia šetria a nebudú už platiť tieto hlúposti.
A časť ľudí pochopila že sú klamaný a platia si len za klamstvo a tá ich žena s ktorou sa "zoznamujú" ani reálne neexistuje.

Tváriš sa že si atraktívna žena a páčia sa ti jeho oplzlé reči až tak že sa sním chceš zoznámiť. "Pracovať" vedome s tým že klamem ľudí a vodím ich za nos, to fakt chce nízke morálne hodnoty. To je rovnako ako šmejdi bezohľadne klamali dôchodcov na predražené zázračné nekvalitné produkty.

@anonym_bdc957 Ja nehovorím či je to morálne alebo nie, jasné že nie je. Ale to nebola moja otázka, ďakujem ;)

mimka2797
28. nov 2025

@anonym_autor áno klesli. Možno sa treba opýtať tých, čo tam robia dlhšie, že či sa to niekedy už stalo