Mám 3 pracovné ponuky. Ako sa rozhodnúť?
Baby co by ste si vybrali na mojom mieste? Mam 3 pracovne ponuky. Mam moznost pracovat v jednej firme kde je flexibilny pracovny cas, no trosku problem z dochadzanim. Dalsia ponuka vo vyrobe, super plat ale bolo by to iba na max.3mesiace. A posledna u nas v meste v jednom obchode. Mam to 10 minut pesi od bytu. Ale plat je ovela nizsi ako pri prvych 2 ponukach. Kamoska tam robila, a po roku odisla pretoze to viacej psych.nevydrzala kvoli kolektivu. Teraz sa to tam vsetko zmenilo. Rozhodnut sa musim do piatku.
vodicak si vies spravit z olatu nasetrit na startovne auto a sup o 3mesiace vies dochadzat normalne. 3meziace by som to vydrzala a potom za zariadila. vodicak sa ti hodi do kazdeho zamestnania
@kinderzwillinge no ak bola doteraz na rodicaku a pojde o1000ku hore tak za 1500 -2000 vie kupit auto . a ano jasne poistka servis benzin ale ked pise ze busom by prehazdila 80eur tak s tou usporou casu by sa to mohlo oplatit
@juliet86 nie vodicak nechcem. To uz mam ujasnene. Zas nie pre kazdeho je vodicak.
@dadis ano ide o ponuku v At 3 zmenna prevadzka
@dadis a ano su to ponuky teda plat v cistom. Preco nie? Na pohovore normalne rozpravame o plate v hrubom, niekde povedia aj hned kolko to je v cistom. A ak vies kolko zarobis v hrubom vies si vypocitat kolko mas v cistom
@juliet86 Ani nahodou sa to neoplati, auto ma niekolkonasobne vacsie naklady a hlavne, ako napisala, nema vodicak
3
@juliet86 zijem v At takze tu by ma iba poistka na mesiac stale cez 100 eur.
Ponuka 1. By ma odradila len v prípade ak máš deti, čo neviem či som si len nevšimla takú info.. ak deti nemáš, dokopy dve hodiny cesty denne je síce dosť ale veľmi bežné dochádzanie (sama som tak dlhé roky cestovala)
Ponuku 2 by som vzala ak by som mala deti a dalo by sa to s nimi skĺbiť, neskôr by som si našla čosi iné..
Ponuku 3by som ani nezvazovala, načo je práca kde sa cítiš zle a ešte aj zle platia..
Ja by som brala pracu c.3...To ze kamaratka nevychadzala s kolegynami,neznamena,ze nebudes ani ty...Treba skusit a uvidis...A hlavne mat pracu blizko bydliska je velka vyhoda...
@jana_eyre_2 nie deti nenam
Tak v AT to dava zmysel, nebolo to spomenute 😀.Tam su take platy vo vyrobe bezne. Preco si teda nenajdes inu vyrobu v AT, ale nie na zastup?
Mam za 20 rokov, co pracujem, x pohovorov a vzdy sme rokovali o mzde v hrubom, vsade v inzeratoch sa uvadza mzda v hrubom. Mozno vo fabrike v AT to je bezne, v mojich profesiach absolutny trapas hovorit o mzde v cistom...
@dadis pretoze prac.ponuky su väcsinou na 2-3 smeny a kvoli dochadzaniu mi to nevyhovuje. Akurat tuto firmu mame vo vedlajsom meste tak zo zmenamy nemam problem
Aha, rozumiem. Aj tak by som isla do ponuky 2, aj ked iba na 3 mesiace, mozno niekto za ten cas odide a dostanes trvalu zmluvu. Ponuka 3 je slabo platena aj na sk pomery....
Koľko km je to dochadzanie? V at sa jazdí civilizovane, možno aj bicyklom alebo bike + S-Bahn alebo tak bola dobrá možnosť. Ďalšie plus, do fitka už nebude treba ísť...
Kúpiť auto?
Ja by som brala asi c.2 a hľadala ďalej, lebo 1300 v AT to je tak, že mne by to do konca mesiaca ani nestačilo. Rovnako c. 1.
@sono2 nemam vodicak
@bluka2 pisala som vyssie je tam zla dostupnost. Vlakom to trva hodinu a pol. Inac autobusom 3 krat prestup cca hodina cesty. Denne byciklom sa tiez neda dochadzat
Urcite nie prvu to cestovanie Ta znici
Dvojka nie je sanca, ze sa uchytis a bude to dlhsie ako 3 m?
Zobrala by som 3
Urobiť?
Ja som si robila ako tehotná za 5 týždňov.
Všetko sa dá.
Treba chcieť
@luccija veru. Akonáhle sú deti rodina, kedysi dochádzanie vyše hodiny tam a späť rovnako, ak vlak nešiel ešte dlhšie.
Dnes nemysliteľné také dlhé cestovanie. Proste čas mi je prednejši.
Ja by som v jej prípade urobila vodičský.
Sama som sa tak rozhodla behom 2 týždňov a začala rýchlokurz. Skončila a jazdila
Ja teda 2 ponuka a uviedlo by sa.
Z takého platu ti vyjde opäť pekná podpora a uvidíš.
Veľká škoda že nechceš pristáť na auto.
Hlavne keď čítam že si v zahraničí.
Ja ostane by som nemala bez auta šancu!!!
Pri c 1 máš možnosť aj home office ? Ak áno dávalo by mi to zmysel .
@zuzki1 nie bohuzial
@sono2 ako som pisala vyssie, jednoducho vodicak nieje pre kazdeho. A naklady na auto by mav At vysli ovela drahsie takze by my ostalo este menej ako pri ponuke c.3

To vo vyrobe fakt ponukaju plat 3150 v hrubom? Najs 🙂