icon

Mám gratulovať kolegyni, ktorá pri súkromných rozhovoroch mlčí?

fatimalady
6. dec 2022

Zdravím, mám takú dilemu, v práci nám kolegyňu, s ktorou sme si na narodeniny a meniny pogratulovali so symbolickým darčekom....v podstate sme si dobre vychádzali aj pracovne, aj v súkromných témach, keďže sme sa poznali ešte zo študentských rokov... bohužiaľ u nej nastala zmena, trvá to už asi polroka, súkromné rozhovory skončili z jej strany, nejak netuším dôvod, ale rešpektujem to a každú moju snahu o nejaký normálny rozhovor sabotuje mlčaním...tak som si povedala, že sa viac nebudem snažiť a míňať moju energiu na jej ješitnosť, v podstate ju pre život nepotrebujem, len tento mesiac má narodeniny aj meniny a mne príde zbytočné jej blahoželať, nie že by som bola lakomá alebo čo... skrátka asi to už nemá význam, lebo som sa náhodou dozvedela pár faktov, ktoré ona namierila proti mne a ja to nemienim s ňou rozoberať verbálne, je mi to v podstate jedno, nie je to osiba, na ktorej by mi záležalo, iba kolegyňa v práci..ona mne blahoželala začiatkom roka, ale to bola ešte normálna.. čo by ste robili na mojom mieste, vďaka za názory.

Strana
z2
fatimalady
autor
6. dec 2022

@katkami123 nikde nepíšem o riešení súkromia, riešiť a rozprávať sa sú diametrálne odlišné veci...ja nemám potrebu sa tu anonymne vyviňovať... stále točíte o nejakom súkromí, ale to vôbec nie je o tom, nepochopila ste to

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
dkethe
7. dec 2022

Mozno mlci preto, ze sa jej doma deju hrozne veci.
Nepises ze je k tebe zla.

Pogratulovala by som, s darcekom drobnym ako vzdy, a vyuzila prilezitost na uprimnu otazku, ako sa ma/ci je v poriadku

Strana
z2