Mám prijať prácu účtovníčky v družstve?
Ahojte. Mám ponuku ísť robiť účtovníčku v družstve. Okrem miezd a personalistiky všetky papiere. Cca 1000 doslych a 300 vyslych faktúr ročne, úhrady, DPH, banky, uvery, štatistiky, daňové priznanie, dotácie, zaúčtovať mzdy, .....momentálne je tam pani, čo ide do dôchodku cca o 2 roky. Takže by ma zaucala a potom by som má to bola sama.... Ja mám nejaké skúsenosti s účtovníctvom. Čo myslíte, dá sa to zvládnuť? Trochu sa bojím, že nebudem vedieť ísť ani na dovolenku, lebo vkuse tam budú nejaké termíny....úhrady miezd, DPH-čka......
@andrea_ff určite sa to dá zvládnuť a pani ide do dôchodku o 2 roky. Ak vieš robiť účtovníctvo, do mesiaca by si tam mala byt samostatná
Pracujem na družstve, mame jednu pani na tieto činnosti, v pohode to zvláda. Aj dovolenku čerpá.. popri klasickom zamestaní mala ešte ďalšiu firmu kde sa im starala o účto…
Praca uctovnicky je aj o tom, ze dovolenka sa berie vtedy, ked nie su terminy. Neberies si tam dovolenku kedykolvek. Mzdy, odvody, dane. To su dane terminy a ked budes sama, tak bohuzial vtedy budes v praci.

nejaké skúsenosti... 😉
to máš len nejaký kurz?