icon

Mám prijať prácu v chaotickom prostredí?

2. dec 2025

Ide o novootvorenu pobocku. Nasla som si ju po MD (pred mesiacom mi skoncila) treba mi ist tento tyzden podpisat zmluvu. Problem je chaoticka nezorganizovana sefka , chce v piatok otvaracku predajne, predajna je v stave kde je rozlozeny nabytok v doskach … nemame ziadne info o produktoch , niesme zaskolene , zaucene, nema aktivny fiskal , produkty , inventuru… ale za to vie kde bude vianocny stromcek a ako mame chodit upravene (stihla ma upozornit ze mam zrusit balayage na vlasoch co urcite neurobim) . Vcera sme s nou mali osobne stretnutie mohla priniest zmluvy ked uz ma nase udaje 6 dni , zatial nas len nahlasila do SP.
Pojde o drahsie produkty - predaj - ma predstavu ze tam budu denno denne fronty .
Je mi jasne ze keby som jej povedala nieco ako protirecenie ani zmluvu nedostanem
K podpisu.
Apelovala som uz slusne 4x ze za 2,5 tyzdna co vieme , ze sme prijate , mohla poslat aspon online produkty v pdf nech sa ucime ale nestalo sa tak, furt sa vyhovarala na nieco…. Neviem co si o tom mysliet. Inak keby to bolo uz otvorene bolo by to velmi fajn pokojne prostredie aj kolegyne super sa javia.

bg92
2. dec 2025

Ak inu pracu nemas chod skusit a v pracovnej zmluve trvaj na skusobnej dobe-ak to bude zle zo dna na den mozes odist.

autor
2. dec 2025
@bg92

Ak inu pracu nemas chod skusit a v pracovnej zmluve trvaj na skusobnej dobe-ak to bude zle zo dna na den mozes odist.

@bg92 Zatial nemam , nastup mal byt posledny novembrovy tyzden ale posuvalo sa to a dodnes este nemaju hotove .. skusobna doba bude klaika 3 mesiace . Tak uvidim, ja sa na tu pracu tesim , len ten chaos a neorganizovanost ma irituje

autor
2. dec 2025

Ale ponuky som mala medzitym slusne, len som sa spoliehala ze uz je toto 100% ked mi to potvrdila 15.11. …

pribinak
2. dec 2025

Tak zatiaľ nemáš nič iné, zober s uvidis ako sa bude situácia vyvíjať.
Máš 3 mesiace na rozmyslenie a popri tom môžeš aktívne hľadať niečo iné

olimuc
2. dec 2025

Nastupila by som, ale ockom sledoval aj ine miesta. V pripade prilis velkeho chaosu by som odisla … pripadne zobrala inu ponuku, ktora by sa mi pacila viac … si len zamestnanec … nebudes ty, bude ina

autor
2. dec 2025
@pribinak

Tak zatiaľ nemáš nič iné, zober s uvidis ako sa bude situácia vyvíjať.
Máš 3 mesiace na rozmyslenie a popri tom môžeš aktívne hľadať niečo iné

@pribinak pevne verim ze to bude fajn , len ma znepokojuje taka neistota zo sefkinej strany ze nevie akoby dodrzat slovo

mimaapeto
2. dec 2025

pri otváraní je chaos... je dobré že má predstavu ako čo chce aby vyzeralo... niektoré spoločnosti majú taký dresscode ako majú zamestnanci byť upravený....vlasy sú základ... a nevieš si na nete nič nájsť o produktoch? napr ? čím sa zaoberá firma? to už pri inzeráte na voľné pracovné miesto muselo byť uvedené...

autor
2. dec 2025
@mimaapeto

pri otváraní je chaos... je dobré že má predstavu ako čo chce aby vyzeralo... niektoré spoločnosti majú taký dresscode ako majú zamestnanci byť upravený....vlasy sú základ... a nevieš si na nete nič nájsť o produktoch? napr ? čím sa zaoberá firma? to už pri inzeráte na voľné pracovné miesto muselo byť uvedené...

@mimaapeto je to špecifikum ich vlastny produkt všetko vyrabaju sami.. nechcem byt konretna … hm žial pre 850€ v čistom si imidž nezmenim😁

Mne treba pracu vziat hlavne kvoli plateniu odvodom a kratky dlhy tyzden nakolko mam svoje hobby pomimo toho

mimaapeto
2. dec 2025

@anonym_autor nemusíš ale ani oni si Ťa tam nemusia nechať... predsa skúšobná doba...

autor
2. dec 2025
@mimaapeto

@anonym_autor nemusíš ale ani oni si Ťa tam nemusia nechať... predsa skúšobná doba...

@mimaapeto maš pravdu ale som blondina a urcite nepojdem natmavo alebo magahonovo

krasneleto
2. dec 2025

@anonym_autor ak uz teraz nieco nefunguje, nechod do toho...

reanda
2. dec 2025

ak si mala medzitym slusne ponuky, nechapem, preco sa spoliehas na toto.. prakticky tam nemas nic, s cim by si bola spokojna, okrem kolegyn (ktore sa zatial javia v pohode, ale ktovie, ako to nakoniec bude, ked zacnete skutocne pracovat) a mas len peknu predstavu..

anonym_fae757
2. dec 2025
@anonym_autor

@mimaapeto maš pravdu ale som blondina a urcite nepojdem natmavo alebo magahonovo

@anonym_autor ja som chlap, takze som googlil, co je balayage... Vsetky fotky boli obrazky krasnych upravenych vlasov. Je aj verzia, ktora nie je pekna ci ako? Preco jej to vadi?

anonym_ea8c7a
2. dec 2025

Má odvahu alebo nemá pud sebazáchovy spúšťať v dnešnej dobe predajňu drahšieho tovaru.
Ľudia v čase krízy budú šetriť a drahé zbytočnosti nekupovať.

autor
2. dec 2025
@anonym_ea8c7a

Má odvahu alebo nemá pud sebazáchovy spúšťať v dnešnej dobe predajňu drahšieho tovaru.
Ľudia v čase krízy budú šetriť a drahé zbytočnosti nekupovať.

@anonym_fae757 dakujem pekne tak to co si videl
Ona povazuje za neupraveny neesteticky odrast.. a nestoji to malo

@anonym_ea8c7a Ano bude to pre specificku klientelu a rozhodne bohatšiu … bojim sa aj toho ci to nekrachne

autor
2. dec 2025

Lenze na pohovore bolo vsetko brutal ruzove uzasne , nastup k 24.11. , je 2.12. a predajna v stave skladania …

deti95060810
2. dec 2025
@anonym_autor

Lenze na pohovore bolo vsetko brutal ruzove uzasne , nastup k 24.11. , je 2.12. a predajna v stave skladania …

@anonym_autor mne by už blikala kontrolka. už keď na začiatok sa nevie dodržať slovo - už je to pre mňa zlé znamenie.
otvárať predajňu v čase neistoty je dosť opovážlivé.

merrysa
2. dec 2025

@anonym_autor keď je taká neprofesionálna nezodpovedná, ani za svet by som nešla. Jedine že by som už nemala čo jesť.. avšak s jej prístupom je otázne či vôbec bude posielať výplaty na čas 🤷‍♀️

autor
2. dec 2025
@merrysa

@anonym_autor keď je taká neprofesionálna nezodpovedná, ani za svet by som nešla. Jedine že by som už nemala čo jesť.. avšak s jej prístupom je otázne či vôbec bude posielať výplaty na čas 🤷‍♀️

@merrysa nad tym tiez uvazujem a dnes som sa to presne pytala manzela . Ale nastastie na to ma ekonomku . Su 2 sestry majitelky . Tak verim ze aspon to pojde . Ked v januari bude problem s vyplatou končim a ano hladam dalej … co som medzitym pustila nenavratim späť

autor
2. dec 2025
@merrysa

@merrysa rano 8:00 napisala ze pocas dna da vediet kedy dnes podpisujeme zmluvy . Volala som jej o 14:00 kedy sa vidime lebo rada by som vyuzila este den a ona “Vy uz mate brat den ako pracovny a cakat kym zadam
Prikaz a zavolam kedy kde treba prist” som jej povedala nech sa nehneva ale treba mi ist aj pre doeta do skolky . Neviem ci to je normalne . Je to typ osoby ktorej ked zaoponujes vyhodi ta hned

autor
2. dec 2025

Dodatok - zmluvy nakoniec nema ze najskor zajtra

reanda
2. dec 2025

tak ked chces cely januar silou mocou robit zadarmo.. zabav sa 👍

autor
2. dec 2025
@reanda

tak ked chces cely januar silou mocou robit zadarmo.. zabav sa 👍

@reanda ale peniaze evidentne maju, nakolko maju este 4 spolocne firmy na ine zameranie…

anonym_ea8c7a
2. dec 2025
@anonym_autor

@reanda ale peniaze evidentne maju, nakolko maju este 4 spolocne firmy na ine zameranie…

@anonym_autor vyhľadaj si všetky firmy na https://finstat.sk/ či nemajú nejaké dlhy voči štátu aj aké majú tržby a zisk

reanda
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie je podstatne, ci peniaze maju, ale ci su ochotni ti aj zaplatit.. tuna zatial nie su schopni ani dat ti zmluvu.. len poziadavky, ale plnit dohody nic.. ked ani toto ti nestaci a stale snivas o skvelej praci u solventneho zamesnavatela.. hmmm.. navyse, ako sa pise vyssie, ze maju firmy, nemusi nutne znamenat, ze maju aj peniaze.. kludne mozu mat len dlhy.. s takym pristupom by som sa ani nedivila..
je lepsie sa orientovat podla toho, ako sa kto aktualne chova a nie, co by mohlo byt keby

merrysa
2. dec 2025

Ta osoba vôbec nezvlada svoju riadiacu pozíciu, navyše keď je ešte aj taká ješitna.. mne osobne by to za tie nervy a neistotu nestalo

1andrea111
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zavolaj si na sociálnu poisťovňu či Ťa vôbec nahlásila. Aby si nakoniec nemusela odvody do zdravotnej si ešte platiť

liusa82
2. dec 2025

už len to že mi do dačoho pindala osobného tie vlasy trebárs tak akože nešla by som ani za zlaté prasa.Ale ty vieš aká si povaha a či by si takéto dačo zvládla.Tá vás bude iba komandovať ak nie doslova šikanovať po čase.Ja z toho dobrý pocit veru nemám ale tak rob ako uznáš za vhodné

autor
2. dec 2025
@1andrea111

@anonym_autor zavolaj si na sociálnu poisťovňu či Ťa vôbec nahlásila. Aby si nakoniec nemusela odvody do zdravotnej si ešte platiť

@1andrea111 toto som si pozrela cez eid socialnu positovnu a som tam