icon

Mám si hľadať inú prácu?

16. jan 2023

Poradte co by ste robili v mojom prípade nastupila som do prace (cesta tam a spat 3hodiny) denna nocna voľno
Kazdy den ked mam smenu ma musi manzel na autobusovu zastávku odniest nakolko do nasej dediny firemný autobus nechodi.. skoro rano od nas neide autobus ani vecer ked vraciame spat s fiermnym autobusom..vtedy zas pre mna musi chodit(cena benzínu vyjde mesacne cca na 70€)...vyplata je 700-750€ spolu s bonusmi a strav.lístkami..nakolko z minuleho zamestnania mam odrobenych 2roky patri mi davka vo vyske cca 430€mesacne..
Oplati sa podla vas chodit za 700-750€(ked opdocitate za benzin)..ked od poistovne dostavam 430€
Poradte..co by bolo lepsie

Strana
z2
enya00
16. jan 2023

ja by som odisla…robim tiez ako ty,denna,nocna 2dni volno,ale u nas v dedine a plat mam daleko vyssi ako ty a to ani nedochadzam…na to,ze robis vikendy,sviatky mas malinky plat

alchemilkazltozelena
16. jan 2023

@kliatana prepáč ale ty si spadla z jahody? Napisat že práve je vela a dostatok? Ty robíš na teplom štátnom miestecku takých 20 rokov tuším? Lebo len taký človek môže toto napisat v dnešnej dobe.... Len taký....

zojazoja
16. jan 2023

@autor..no tak pisomne napises ze ukoncujes prac.pomer v skusobnej dobe a hotovo.neplynie ti ziadna lehota pokial viem. mozes skoncit hocikedy. dokedy si v skusobnej dobe?

zmrzlinka2021
16. jan 2023

A manzel pracuje kde?

kubkovamama
16. jan 2023

Odišla by som.3hodiny zabiť dochádzanim je strašne veľa,nepoviem aspoň keby sama ideš autom alebo 2-3baby/ani to sa ti neoplatí.A keď muž ochorie,pokazí sa auto,ako sa dostaneš na bus?Budeš hodinu slapat peši?Kašli na to,za 700€ toto ani za svet.Jedine ak vám veľmi veľmi chyba tých 300€ rozdiel od podpory alebo si v hlaDovej lokalite.

luccija
16. jan 2023

Odid a hlavne, keď to je na nočné.Je to veľa času precestovaneho, muž musí byť k dispozícii...vezmeš ten obchod, alebo niečo ine

slavomira236
16. jan 2023

@alchemilkazltozelena u nás tiež žiadna robota konci mi rodičak muž mimo deti ešte malé samé sa ráno nevypravia poobede tiež nie takže budem sedieť doma zadarmo na smeny tiež robiť nemôžem a ani nieje kde aj keby som mohla..keď sa niečo niekde uvoľní hneď známu rodinu ochranu ani za upratovačky sa človek nedostane

alchemilkazltozelena
16. jan 2023

@slavomira236 presne.. ale dotyčná a ešte zopár jej podobných asi žijú v snoch....

autor
16. jan 2023

@zojazoja do 9.aprila

autor
16. jan 2023

@enya00 mozem ip?

autor
16. jan 2023

@luccija obchod aj tak aj tak vezmem určite na 100%..ale to mi ponukaju az v maji

darkswan
16. jan 2023

ono zas aj v samotnej ba, ludia zabiju cestovanim 2 hodiny denne...zas netreba si robit iluzie, ze praca je za kazdym rohom

enya00
16. jan 2023

ano samozrejme

skeblicka77
16. jan 2023

Ja by som tam zostala a popritom si hľadala novú prácu. Keď robíš denná, nočná,tak potom máš asi 2 dni voľno a čas hľadať inú prácu 😉 dávku v nezamestnanosti by som si nechala ako poistku

autor
17. jan 2023

@skeblicka77 D N jeden den volno

kubkovamama
17. jan 2023

Ak máš po nočnej iba jeden deň voľna,potom to máš ako ošetrené v zmluve,ako nadčas alebo milión hodín milión eur? Tým pádom je 700€ výsmech

diaszoky
17. jan 2023

Uz len to otravne cestovanie je velke minus. Moja mama tak chodila do prace do kt sa jej prakticky neoplatilo cestovala dlho predlho nakoniec berie opatrovne na babku a z tych 500€ usetri wiac ako vtedy zo 750 takze tak

autor
18. jan 2023

@diaszoky mozem sa spytat ze kde?..ak nechces tu..mozes ip

diaszoky
19. jan 2023

Co kde? Nechapem😏😀

Strana
z2