icon

Mám vzdať svoju prácu kvôli skorému vstávaniu?

23. feb 2024

Ženy, skončila som školu, počas školy som vstávala akurát aby som stíhala. Školu som mala o pár krokov ďalej. Po škole som si našla prácu (kým som sa ďalej vzdelávala v mojej 'dream job') kde som začínala až neskoro takže áno, znie to úplne divne ale som zvyknutá dlho spať. Teraz keď už mám 'dream job', vstávam o 4. Síce len 2 týždne v mesiaci ale už teraz po prvom týždni mi je z toho zle.
Mám podľa vás vzdať svoju prácu kvôli tomuto? Nech som pozerala čokoľvek, kým som na nižšiej pozícii v tomto odbore, bohužiaľ ak chcem naďalej pracovať tu, musím zaťať zuby. Ak všetko pôjde dobre, v septembri by ma mali preradiť kde by malo byť o niečo lepšie.

Strana
z2
autor
24. feb 2024

@barborachors snáď viem, čím som chcela byť už od detstva, nie?

mariazatkova
24. feb 2024

Treba vydržať. Keď vieš ze za par mesiacov postúpis. Ja som tiež v stavala 6 rokov o štvrtej. Autobus mi chodil o piatej tak preto.

nelka93
24. feb 2024

A aj napíšeš kde robíš, keď musíš tak skoro vstávať, a keď je to pre teba dream job?

perlita007
24. feb 2024

@zmrzlinka2021 ja som vstávala o 4 desať rokov.....na všetko sa dá zvyknúť......a fungovala som pekne celý deň, nezložila som sa......a teraz som na materskej a vstávam aj niekoľko krát v noci......

moulin20
24. feb 2024

Ja to chapem ja vstavam o 6 aj to mi je skoro ..mne je skoro aj o 10 😃 lebo som ten typ co miluje dlho rano spat ..ale ked musim tak musim .. asi pomoze len to nejako dospat po praci

gabrm
24. feb 2024

@autor
23 rokov som vstával o 24:00 resp niekedy "až" o 01:00 ráno od pondelku do piatku a každý deň som pracoval min 12 hodín ako vodič zásobovač. Zvykol som si a jediný kto tým trpel,bola moja rodina, nakoľko som ani cez víkend nedokázal spať dlhšie ako do 5:00. Momentálne už tretí rok mám prácu,kde chodím na 8:00,niekedy na 9:00 a povedal by som,že je to horšie ako keď som chodil v noci do práce a to som vtedy ešte aj pil a fajčil. Áno bol som podstatne mladší,ale zdá sa mi, že v noci sa mi pracovalo podstatne kľudnejšie,aj cesty boli kľudnejšie,bol som menej unavený a ráno sa mi zdá,že práve o tej 7:00 začína zhon a nervozita všade. Teraz sem tam treba pracovať do večera do 24:00 a s tým mám väčší problém ako o 24:00 vstať a ísť do práce.

zmrzlinka2021
25. feb 2024

@perlita007 ale my dve nie sme tá istá osobo

perlita007
25. feb 2024

@zmrzlinka2021 no veru nie sme......každý to nesie inak....ja hovorím za seba.....na všetko sa dá zvyknúť.....keď chces

lakebabe
25. feb 2024

Ak vieš ze sa to zmeni výdrž keď som kedysi mala prvý taky job co som fakt strašne chcela v hlave som si to nastavila že musím aj keď som bola rozbitá vydržala som rok a pol a oplatilo sa teraz už nevstavam na budík ale určitú dobu sa to da vydržať. Ale keď je to dlho bývalo mi zle motala sa mi hlava bolo mi na vracanie niekto proste na vstavanie nie je

zmrzlinka2021
25. feb 2024

@perlita007 skúšala som, nezvykla som si. Skoro ma zrazila električka.

lakebabe
25. feb 2024

@zmrzlinka2021 nezvykne si kazdy ja keď musím vstať v takom čase kvôli cestovaniu alebo dovolenke je mi zle a točí sa mi hlava cely deň je mi na odpadnutie a odpadnem večer o ôsmej nezvyknem si nikdy a muž má taký organizmus že je každý deň hore medzi 4 a 5 sám od seba pritom nemusí nikdy vstávať a frčí cely deň v pohode každý má iný biorytmus

zmrzlinka2021
25. feb 2024

@lakebabe veď my to máme úplne rovnako s muzom

bucko555
25. feb 2024

Ja vstávam cca dva až tri krat do mesiaca o 4:30 a je to pre mňa zabijak častejšie by som to nedala

candii
25. feb 2024

Ja vstávam o 3.30 🤣 našťastie nie často ale teraz tak budem vstavat 3 dni po sebe. Čo uz

simsalabim
25. feb 2024

@candii 🤯

lunademonica
25. feb 2024

Ak je to ozaj tvoj deam job, nechapem ako mozes vobec uvazovat o tom, ze to vzdas...zvlast ak vies ze to vstavanie je docasne a vies presne kedy sa to zmeni...
Chod skorej spat, a pospi si hodku aj poobede. Telo si casom zvykne.

janka95
25. feb 2024

Na robím v nemocnici viac ako 12ky čiže tiež vstávam o 4 ráno a domov prídem 19:15 alebo idem už o 16:30 do nočnej a prídem o 7:15 domov. Je to pre mňa tiež masaker ale po tých 3 rokoch som si na to aspoň trošku zvykla :D
Aj keď so stúpajúcim vekom si takto fungovať neviem predstaviť.

misidielko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2