icon

Mám zmeniť prácu?

emma2310
3. mar 2015

ahojte som v novej praci 2 mesiace....predtym som pracovala 4 roky v jednej ale tam prepustili asi 80 ludi tak som si nasla novu pracu ale tam som musela robit aj nocne a cestovala som do prace aj 2 hodiny ...nasla som si novu kde som 2 mesiace praca je fajn len ked na nieco nedam pozor nieco mi unikne tak ma vsetci s prepacenim idu zje..... ja sa snazim zo vsetkych sil ale je toho strasne vela ....hladali by ste novu ci ostali

natalym
3. mar 2015

Vždy treba hľadať novú. Nevieš či sa nenaskytne niečo lepšie.

emma2310
autor
3. mar 2015

@natalym pravda

lucianak
3. mar 2015

@emma2310 tak ono všade ťa za niečo môžu zdrbkať. či už si v nejakom obchode alebo nejakej super firme 😉 je na tebe, či vydržíš ten nápor alebo to vzdáš. Zatiaľ si v skúšobnej dobe, tak odísť môžeš bez udania dôvodu. Veľa šťastia

iveta7677
3. mar 2015

@emma2310 Treba možno vydržať ešte, začiatky sú všade ťažké, keby ste nastúpili do druhej práce aj tam by ste boli nová a kto vie či by to nebolo ešte horšie ako tu kde ste.Možno časom sa to utrase, kolegovia vás lepšie spoznajú.A keď je to ináč v poriadku. Ja som len raz chcela dobrovoľne zmeniť prácu a nedopadlo dobre, preto píšem, že opatrnosť.....

emma2310
autor
3. mar 2015

@iveta7677 no ved mam 6 mesacnu skusobnu dobu tak odist mozem aj neskor ☹

jeennyv
3. mar 2015

ak mas pocit, ze ti terajsia praca nejak nevyhovuje, mozes sa poobzerat po novej, nemusis tu aktualnu hned opustat, kym si nenajdes nieco lepsie, len znova hladaj a rozhod si siete 🙂

namornicka
3. mar 2015

@emma2310 ked ta praca bavi, vyhovuje ti a vidis v nej aku-taku perspektivu tak vydrz napor take 4 mesiace, potom by sa to malo stabilizovat ak si na to miesto vhodna.

eeffka
4. mar 2015

@emma2310 si 2mesiace v praci a cudujes sa ze ti veci unikaju??? riesenie nie je utiect ale zacat na sebe pracovat, ak si nepamatas tak si pis, na tom nie je nic zle.

iveta7677
4. mar 2015

@eeffka
@emma2310 presne ako effka pise odsledovat zle zlepsit co sa da a hlavne vydrzat este.Vsade su zaciatky tazke a ludia vselijaki

ninadobre
14. apr 2015

Rozbieham firmu popri materskej ak mate zaujem napiste mi spravu poslem viac info

absurdum
15. apr 2015

@emma2310 , myslim, ze by si si mala hladat novu pracu. skusobnu dobu urcite nemas 6 mesacnu, skusobna doba moze byt najviac 3 mesiace. si tam asi trosku mimo.