Mám zmeniť prácu?
ahojte som v novej praci 2 mesiace....predtym som pracovala 4 roky v jednej ale tam prepustili asi 80 ludi tak som si nasla novu pracu ale tam som musela robit aj nocne a cestovala som do prace aj 2 hodiny ...nasla som si novu kde som 2 mesiace praca je fajn len ked na nieco nedam pozor nieco mi unikne tak ma vsetci s prepacenim idu zje..... ja sa snazim zo vsetkych sil ale je toho strasne vela ....hladali by ste novu ci ostali
@emma2310 Treba možno vydržať ešte, začiatky sú všade ťažké, keby ste nastúpili do druhej práce aj tam by ste boli nová a kto vie či by to nebolo ešte horšie ako tu kde ste.Možno časom sa to utrase, kolegovia vás lepšie spoznajú.A keď je to ináč v poriadku. Ja som len raz chcela dobrovoľne zmeniť prácu a nedopadlo dobre, preto píšem, že opatrnosť.....
ak mas pocit, ze ti terajsia praca nejak nevyhovuje, mozes sa poobzerat po novej, nemusis tu aktualnu hned opustat, kym si nenajdes nieco lepsie, len znova hladaj a rozhod si siete 🙂
@emma2310 ked ta praca bavi, vyhovuje ti a vidis v nej aku-taku perspektivu tak vydrz napor take 4 mesiace, potom by sa to malo stabilizovat ak si na to miesto vhodna.
Rozbieham firmu popri materskej ak mate zaujem napiste mi spravu poslem viac info

Vždy treba hľadať novú. Nevieš či sa nenaskytne niečo lepšie.