icon

Manažér predajne Lidl

12. mar 2025

Je tu prosim niektora z vas alebo vasa polovicka manazer predajne lidl? Uvazujem nad zmenou prace, len neviem do coho by som sla, chcela by som vediet co vsetko to obnasa. Pripadne napisem aj ip.
Prosim tie, ktore nemate skusenosti s konkretnou poziciou v konkretnej predajni, zdrzte sa komentarov. Dakujem pekne

bambicka
12. mar 2025

je to makacka (fyzicky aj psychicky), ale da sa to zvladnut 😉

autor
12. mar 2025

@bambicka mas prosím osobnu skúsenosť ?

bambicka
12. mar 2025

ano

kris_tin257
12. mar 2025

Je to dosť otrokarcina, zarobí sa dobre ale osobný život 0

hederamonstera
12. mar 2025

Bola som zastupkynou veduceho, robis v obchode?

katkari
28. apr 2025
@bambicka

ano

@bambicka ahoj, si alebo si bola manazerka lidla prosim?

katkari
28. apr 2025
@kris_tin257

Je to dosť otrokarcina, zarobí sa dobre ale osobný život 0

@kris_tin257 ahoj, mas skusenost s pracou manazerky predajne lidl prosim?

bambicka
28. apr 2025
@katkari

@bambicka ahoj, si alebo si bola manazerka lidla prosim?

@katkari stale som 😉

katkari
29. apr 2025
@bambicka

@katkari stale som 😉

@bambicka v ktorom meste?

leo25
13. jún 2025
@bambicka

@katkari stale som 😉

@bambicka ahoj da sa dostat na poziciu manazer aj ked nemam prax s vedenim ludi ? Inak splnam vsetko a dakujem za spatnu odozvu

bambicka
13. jún 2025
@leo25

@bambicka ahoj da sa dostat na poziciu manazer aj ked nemam prax s vedenim ludi ? Inak splnam vsetko a dakujem za spatnu odozvu

@leo25 skor na zastupcu manazera

maca_macka
15. sep 2025
@hederamonstera

Bola som zastupkynou veduceho, robis v obchode?

@hederamonstera ahoj 🙂 prosím, vedela by si mi trosku priblížiť prácu zástupcu z tvojho pohľadu ? Pripadne ako prebiehal pohovor? Poslala som si tam zivotopis 🙂

bambicka
15. sep 2025
@maca_macka

@hederamonstera ahoj 🙂 prosím, vedela by si mi trosku priblížiť prácu zástupcu z tvojho pohľadu ? Pripadne ako prebiehal pohovor? Poslala som si tam zivotopis 🙂

@maca_macka ak nevadi, tak sa pripojim.
Je to fyzicky narocna praca a taktiez moze byt riadne stresujuca (to ale zavisi od teba, ako zvladas stres)

maca_macka
16. sep 2025
@bambicka

@maca_macka ak nevadi, tak sa pripojim.
Je to fyzicky narocna praca a taktiez moze byt riadne stresujuca (to ale zavisi od teba, ako zvladas stres)

@bambicka ja som pracovala ako team Leader vo výrobe tam to bolo tiež stresujúce ale závyselo to od ľudí, keď som si naučila ľudí, islo to jak masličko. Neviem či to môžem s týmto porovnať. 🙄 inak zaujímavé je fakt, že fyzicky náročná práca a pracujú tam 90%zeny že ? Ty si zástupca ? Co take robí, pripadne ten pohovor by ma zaujímal co sa vypytovali, či dávali nejaké príklady rátať a tak 😀

katkari
16. sep 2025
@maca_macka

@bambicka ja som pracovala ako team Leader vo výrobe tam to bolo tiež stresujúce ale závyselo to od ľudí, keď som si naučila ľudí, islo to jak masličko. Neviem či to môžem s týmto porovnať. 🙄 inak zaujímavé je fakt, že fyzicky náročná práca a pracujú tam 90%zeny že ? Ty si zástupca ? Co take robí, pripadne ten pohovor by ma zaujímal co sa vypytovali, či dávali nejaké príklady rátať a tak 😀

@maca_macka ja som bola na manazera a ziadne priklady nebudes ratat. ja som mala 3 kola. prve kolo - predstavia sa oni, predstavis sa ty, budu sa pytat ake su tvoje predstavy o tej praci co si myslis aka bude napln a preco tu pracu chces. trvalo to asi hodinu. 2.kolo - assesment cetrum - riesis modelove ulohy a mas na nich urcity cas, potom im vysvetlis preco a ako by si to riesila su to konkretne situacie na predajni co sa mozu stat. 3. kolo - sedenie s vedenim a tam v podstste sa zase predstavis tak ako v 1. kole. prijali ma ako jedinu zo 70 uchadzacov a po 3 tyzdnoch som dala vypoved 🙂 ako bude prebiehat pohovor na tvoju poziciu to neviem. ale manazer ma 3 kola. drzim palce ziaden stres. dostat sa tam vobec mie je tazke za mna, ale otazka je ci to chces tam takto pracovat…ci je to pre teba. ale to kym neskusis nevies. pre mna to nebolo.

bambicka
16. sep 2025
@maca_macka

@maca_macka fyzicky najnarocnejsie asi vykladanie zeleniny. Budes musiet zvladnut akukolvek pracu v Lidli, kludne sa moze stat, ze budes musiet byt aj na pokladni. Lidl funguje na minime zamestnancov, takze ked ti niekto nepride do prace, tak je to riadny zaberak, a riadny stres 🙈

anonym_08c7f2
17. nov 2025

Ahojte, obnovujem diskusiu. Ako funguje manažér, keď nemôže byť na prevádzke od rána do večera? Ma smeny? Či vlastne, ťahá aj vo svojom osobnom voľne?

bambicka
17. nov 2025
@anonym_08c7f2

Ahojte, obnovujem diskusiu. Ako funguje manažér, keď nemôže byť na prevádzke od rána do večera? Ma smeny? Či vlastne, ťahá aj vo svojom osobnom voľne?

@anonym_08c7f2 ma zastupcov