Marián Benča - pracovné skúsenosti
Dobrý deň, ma niekto s týmto pánom pracovnú skúsenosť??
@majka201289 ty vole dokedy ta skur..ena Slovenska polícia nebude nič robiť veď sa obohacuje za jeden rohlík vám dajú 10 rokov a on si veselo ďalej oje.ava ... 🤬🤬🤬
@majka201289 môžem sa inak opýtať odkiaľ táto info aby som to posunula keďže odrbal.vela ľudí aj na FB ďakujem ... Mňa sa tiež snažil obtiahnuté o 1500 eur ale nevyšlo mu to .
@majka201289 to ako je mozne si menit tak mena ? Ved to.ma 3 ci ktore 🤦♀️
3 tie
Tak zmena mena je dovolená, to úrady neriešia, keďže rodné číslo ostáva, ale hold pre obyčajných ľudí je to odrb, keďže hľadajú recenziu na nové meno a nič na nete nenájdu. Tak ako my, hľadali sme pod jeho vtedy novým menom,,benca,, a nič nikde nebolo.... Teraz je už kvantum na neho ako klame a zavádza ľudí a pripravuje ich o peniaze. Nas obral,, len,, o 10 000 eur a to podotýkam že je suma jedna z tých menších. A teraz keď sa predstaví ako Lexa, tak,, zatiaľ,, nikde nič nie je, ale Bude.
@majka201289 mňa zaujíma aj to ako ste to zistili že zase zmenil
@mims_28 už sa par ľuďom pod novým priezviskom predstavil a dotycni oslovení ho spoznali z Facebooku kde koluje jeho fotka.
@majka201289 ale je to overená informáciá, nedovolila by som si písať ak by to bolo ze,, jedna pani povedala,,
@majka201289 jasné v pohode len som pozerala že benča uplne zmizol
Dotyčný si zmenil priezvisko, POZOR NA PODVODNIKA VOLA SA už MARIAN LEXA
dotycny je aktualne v koluznej vazbe 🙂
@dreamax19 odkial to.mate??? Konečne po x rokoch podvodov
Od 12.9 je v cele zadržania, ešte nie je odsúdený, práve prebehol jeden zo súdov, ktory mu udelil podmienku a čaká sa na ďalší súd. Verím ze bude právoplatne odsúdený minimálne na 5rokov.

Dávam do pozornosti, Benča si OPÄŤ zmenil priezvisko, teraz sa menuje MARIÁN LEXA!!!