Marihuana v práci
Mám kolegu, ktorý huli v práci , stale sa vyhovaral že musi odbehnut domov skontrolovať deti atd a zhulil sa doma. Trochu to prehana zhuli sa v práci cez prestávku .Je agresivný, vedenia o tom vie, že huli. Vadia mi jeho reči primitivne a agresivita. Pred 5rokmi mi rozbil okuliare. Má dochodok na hlavu. Myslite ako to skončí?
@viestta ja sa ho bojim ako som písal raz mi rozbil okuliare , mal velkeho človeka za sebou. bojimsa ak zavolám policiu potom ma niekde zbije poleži si na psychiatrii a ja ostanem ako mrzak.
@kikus7 nie nič nie je vymyslene, tak to si ma potešiala s tou preventivkou my ju máme raz za 4-5 rokov. nick som si vytvoril dnes, lebo som našiel tu stranku a chcem poradit.
Marihuana a agresivita? To mi ani nejde k sebe 😃
@petricka1984 presne. 😂
Ale pokus zaujať to bol pekný.
@viestta no je nas tam 100 proste tiež taka primitivna firma, ešte som zabudl že ten pán záspava dosť často, vedie mu to toleruje. raz mal pohovor. nemoze zaspat zrejme koli mariške potom vezme tab a zaspí. mešká do práce a nejako mu to stále prejde.
@petricka1984 ked je zhulený je ok ak nie je agresivny toto na neho sedi:
https://www.youtube.com/watch?v=1oY9JH2R05k@bartolomejko este som sa nestretla s clovekom, ktory by bol kvoli tomu agresivny, podrazdeny a vsetko to co si vymenoval.
ak nie je zhuleny prestne to sedi na neho aj nespavost , agresivita, podrazdenost,
@bartolomejko to co je tam vymenované sedí na xy iných stavov a diagnóz. Prestaň prenasledovať kolegu ako stopovaci pes a on nebude mať chuť ti rozbiť okuliare. Nikomu by nebolo príjemné keď za ním druhý sliedi. Napísať ci dokonca nahlásiť niekoho za užívanie drog na pracovisku je seriózne obvinenie. Ty máš evidentne kolegu v žalúdku a sleduješ ho koľko sa dá...
@bartolomejko ved ti pisem, ze som sa s tym osobne nestretla, aby niekto mal take stavy po marihuane.
@haley7897 suhlasim. Pravdepodobne ma s nim nejaky problem a takto si to kompenzuej.
@haley7897 robime spolu je to tymova hra, mám ho ano v žaludku, lebo mi vadia reči typu sex a bitky.
@bartolomejko no vidis a uz nie marihuana je problem. Zi a nechaj zit. Co budes mat z toho, ked ho kvoli tebe vyhodia z prace ??? Staraj sa o seba a nie o druhych. Mas malo problemov a chces ich viac ??
@bartolomejko ja rozumiem tomu, ze ti ľudsky nesadol, to ti ale nedáva právo ho prenasledovať. Proste sa do konverzácii s nim nezapajaj a problem vyriešený. Hlad si svojej práce a svojho pracovného priestoru a po práci si ži svoj život namiesto zaoberania sa tým ako mu nerozumieš.
@haley7897 ano vyhybam sa mu. Snazim sa. Toto ze ja som ho kryl ked som ho viezol domov,ale bojim sa svojho miesta.
@bessie12 no len mi zneprijemnuje zivot. Dlhuje mi nejake peniaze. Vozil som ho domov aby sa zhulil,stale idem skontrolovat deti. Bol min rieseny na policii,lebo povedal byvalemu manzelovi svojej frajerky,ze mu odtrhne hlavu. Posunute na priestupkove. Mne to iste povedal ,ked zaspal a mal som ist po neho
@bartolomejko ako vravim. Zi a nechaj zit. Nestaraj sa do jeho zivota. Ked s nim stratia trpezlivost, tak on bude mat problemy a nie ty. Pracovala som s ludmi, ktori fajcili marihuanu a nebol s nimi problem, pokial neskombinovali to s niecim.
@bartolomejko ak ho vozis domov, kryjes ho a požičiavaš mu peniaze, tak sa mu nevyhybas. Prestaň s tým všetkým, v práci s nim komunikuj výhradne pracovné záležitosti a máš pokoj. Ver mi, všetci máme alebo sme mali kolegu s ktorým sme si nesadli.
@bessie12 aj v praci hulili???
@bartolomejko samozrejme
@haley7897 ano to by bolo ideal a ten nexistuje ak by sme si v praci s kazdym sadli. To uz sloncilo to vozenie a pozicavanie.
@bessie12 a ako to dopadlo to .a zaujima,dokaze sa clovek prehulit? Nemoze ublizit cloveku ? Myslim strojom.resp moze soferovat akje zhuleny? Resp po akom case moze
@bartolomejko to by som sa musela spytat byvalych kolegov. Ale poznam jedneho co si zafajci aj 5-6x denne a nic mu nie je. Len potom zaspi. A vypije si aj alkohol. Agresivny nie je.
Co sa tyka prace, tak aj keby chceli ich testovat, tak musia zavolat policiu a tyka sa to aj testovania na alkohol. To nie je ako na Slovensku. Takze to ticho toleruju, lebo pokial si clovek robi svoju pracu, tak je to v poriadku. Samozrejme, ze ked to na nom vidno alebo robi problemy, tak ho poslu domov a napisu email koordinatorovi. Pokial ich nenacapu pri tom, tak nemozu nic urobit. Zijem v krajine, kde je marihuana legalna, tak ci chcem alebo nie, nevyhnem sa jej.
@petricka1984 presne som to šla napísať... Marihuana človeka vychilluje, určite nie je agresívny. Ak je, tak nemal trávu..
@victoriab ak nie je zhuleny sa sprava zle ak je zhuleny je ok.nech radsej je vkuse zhuleny

@bartolomejko keď bude agresívny volaj políciu, keď to zamestnávateľ nerieši, musíš to riešiť ty. Dôchodok na hlavu nie je ospravedlnením na fet v pracovnej dobe.