icon

Máte ochorenie. Zvážite ísť na PN alebo do práce?

29. dec 2023

Ahojte zienky, co by ste robili v mojej situacii? Mam novu pracu, konci mi skusobna doma a samozrejme bolo vela ludi v kancli chorych s anginou, takze som teraz ochorela aj ja. Drzi sa ma to asi tyzden, citim ale ze sa to zhorsuje, samozrejme buduci tyzden mam byt v praci opat sama lebo maju vsetci z oddelenia vratane nasej sefky dofcu a prave buduci tyzden by sa mali finisovat dokumenty k jednemu projektu ktory mam teda dotiahnut ja kedze tu ako jedina mam byt. Najviac sa obavam ze prave cez vikend a buduci tyzden sa mi zdr stav zhorsi a budem potrebovat ist k lekarke a skoncim nakoniec na PN. Nechcem vyzerat v ociach sefky nespolahliva, ale fakt som ochorela a ledva stojim na nohach.

Strana
z2
ibajaanikiny
29. dec 2023

malo tam byt slanou vodou a nie slabou

autor
29. dec 2023

@dadka1997 stale nechapem preco by ma mali vyhodit...za to ze som chora? Ze je viditelne pocut ze nemam hlas? Akoze toto ma byt nafingovane? Sefka sa ma este sama pytala ci nahodou nebudem chciet volno cez sviatky...bohuzial vtedy som nevedela ze budem chora a dochadzaka uz sa uzatvarala...cize neviem co tu stale strasite s tym ze ma vyhodia ...

dadka1997
30. dec 2023

Lebo si v skušobnej dobe si vygoogli ake su riziká

nivea777
30. dec 2023

O čas PN sa ti predlžuje skúšobná

autor
30. dec 2023

@nivea777 lenze v januari uz nebudem v skusobnej

nivea777
30. dec 2023

Tak ked už nebudeš 2.1. V skúšobnej tak už to nič neovplyvni, ani výpoveď nie je taka lahka.

mogaa
30. dec 2023

Nechápem čo teda riešiš...ak v januári už nebudeš v skúš.dobe tak choď na PN.....teraz ak si stále v skúšobnej dobe, tak s PN počkaj....veď aj tak je víkend....

Strana
z2