icon

Máte skúsenosti s agentúrou Hagara?

utente1274
14. nov 2023

Dobry den, mate niekto aktualne skusenosti s agenturou Hagara? Citam recenzie, jedny pozitivne, jedny negativne. Som z toho zmätena. Nemam z toho dobry pocit ale rada by som pocula realne skusenosti.

katka996
22. nov 2023

@utente1274 Moja sestra cez neho išla do Rakúska a nevie si vynachváliť🙂

sona727272
9. jan 2025

@utente1274 určite nie. nechcem sa rozpisovať ale pre vaše dobro ani nad tým nepremýšlajte, keď už tak skúste dokner.

otditdozfpugjckg
Dnes o 11:39

@utente1274 Davajte si obrovsky pozor na tuto agenturu a tohoto pana. Zmluvu ma pofidernu, nezakonnu, pyta od vas uhradenie prvej casti zalohy ihned, nalaka vas na uzasne podmienky, no okamzite po uhradeny zalohy vam povie ze bola zmena a ma pre vas ine zamestnanie v inej lokalite za ine platove podmienky, ako ste sa povodne dohodli. Ked ho nasledne poziadate o vratenie zalohy, pretoze s novymi (podstatne horsimi) podmienkami nesuhlasite, tak prestava komunikovat. Peniaze od neho uz nikdy neuvidite a praca ktoru vam vybavi je podradna za podpriemerne malo penazi, takisto ubytovanie podmienky katastrofa. Vsade pise ze mate mozno vyuzivat fitness a wellness a strava je v cene, no to nie je pravda. Nikde vam vyuzivat fitness ani wellness nedovolia a daju vam len jedno jedlo denne, aj to biedne a lacne. Tato agentura je scam, VELKY POZOR.