Máte skúsenosti s firmou NOPUS s.r.o.Prievidza?
Ahoj Erinko.Ja som sa informovala o prácu v tejto firme ešte minulý rok.Že vraj je to nenáročná práca na dve smeny aj bez znalosti NJ.Ubytovanie je v nejakom hotely asi 15 min.peši od pracoviska.Som od Prievidze,tak som tam išla osobne,ale tak zvlášna budova,že som sa k nim ani nedostala.A dokonca tam boli zaparkované dve auta s nejakou chorvatskou značkou.Tento rok v lete som tam opäť volala a už majú firmu na druhom konci Prievidze a slečna mi povedala, že musím vedieť NJ a musím mať aj papiere na vysoko zdvyžný vozík poslať žiadosť a nemecký šéf si vyberá ludí,takže každý hovorí inak.Už som tam potom ani nešla.Asi toĺko.Skús zavolať,som zvedavá,čo by tebe povedali.
Dobrý deň, ja som tam tiež včera volala, vraj sa jedna o prácu aj s ubytovaním, ktoré hradí firma. Keďže som volala aj s priateľom, tak pani sa nás pýtala či mame nejaké skúsenosti a VZV, keďže ich ja nemám, tak mi povedala, že by som bola na oddelení balíčkov.

@leto243 ,Ahojte všetci ,tiež by som chcel vedieť ,aké máte skúsenosti z firmou Nopus s.r.o ,ponúkajú prácu v Nemecku v sklade ,dokonca bez znalosti Nj ,ak máte nejaké skúsenosti sem snimi ,vopred ďakujem za odpovede.