icon

Máte skúsenosti s firmou NOPUS s.r.o.Prievidza?

leto243
21. jún 2018
erinko1122
9. nov 2019

@leto243 ,Ahojte všetci ,tiež by som chcel vedieť ,aké máte skúsenosti z firmou Nopus s.r.o ,ponúkajú prácu v Nemecku v sklade ,dokonca bez znalosti Nj ,ak máte nejaké skúsenosti sem snimi ,vopred ďakujem za odpovede.

leto243
autor
9. nov 2019

Ahoj Erinko.Ja som sa informovala o prácu v tejto firme ešte minulý rok.Že vraj je to nenáročná práca na dve smeny aj bez znalosti NJ.Ubytovanie je v nejakom hotely asi 15 min.peši od pracoviska.Som od Prievidze,tak som tam išla osobne,ale tak zvlášna budova,že som sa k nim ani nedostala.A dokonca tam boli zaparkované dve auta s nejakou chorvatskou značkou.Tento rok v lete som tam opäť volala a už majú firmu na druhom konci Prievidze a slečna mi povedala, že musím vedieť NJ a musím mať aj papiere na vysoko zdvyžný vozík poslať žiadosť a nemecký šéf si vyberá ludí,takže každý hovorí inak.Už som tam potom ani nešla.Asi toĺko.Skús zavolať,som zvedavá,čo by tebe povedali.

simuska69
4. jan 2020

Dobrý deň, ja som tam tiež včera volala, vraj sa jedna o prácu aj s ubytovaním, ktoré hradí firma. Keďže som volala aj s priateľom, tak pani sa nás pýtala či mame nejaké skúsenosti a VZV, keďže ich ja nemám, tak mi povedala, že by som bola na oddelení balíčkov.

jaro77777
Autor odpoveď zmazal
jaro77777
Autor odpoveď zmazal