Máte skúsenosti s prácou v rodinných poradniach?
Ahojte, pracuje niekto v tejto sfére ? V ramci upsvar?
Tak podľa mojich info by to malo byť tak zatiaľ že tí kt.sú momentálne na projekte dlhových poradní na pozíciach ako 1.kontakt-backoffice,právnik,ekonóm a psychológ prechádzajú do rodinnej.Resp.dochádza k ich zlúčeniu.Tam kde momentálne nie sú obsadené pozície tak budú výberové konania.Ale ešte sa nevie ako to bude celé zakomponované.A čo sa týka práce je to podľa mňa fajn.Ale mala by si ovládať základy práva,ekonomiky,psychológie lebo na tebe záleží ku kt.poradcovi ho pošleš,zadávaš termíny klientom,vybavuješ telefonáty,dochádzku.
@biba1980 U nás zatiaľ funguje len dlhová poradňa, rodinná ani nevznikla až teraz budú spolu. Tak som zvedava, ale vraj 5 miest sa bude hľadať, ja mám ekonomickú vysokú skolu, snáď bude zodpovedať niejake miesto mojej kvalifikácii, lebo na právnickú pozíciu určite budú vyžadovať právnické vzdelanie.

Ahoj.Rodinné poradne fungujú momentálne v obmedzenom množstve.Ak sa pýtáš na prácu v poradni tak od 01.03.2025 sa spúšťa nový projekt kde budú zahrnuté aj rodinné poradne.Výberové konania ešte na pozície nie sú vyhlásené-budú hľadať právnikov,dlhových poradcov,soc.pracovníkov,TSP a psychológov