Máte skúsenosti s prácou v Tescu?
@luciannka83 nie v klude nemaš 30 minut,kym sa odpipneš,zohreješ si jesť a urobiš po sebe poriadok tak maš hned 15 min v haji a 15 min jest akože v klude ..nie
Som sa zasmiala, lebo robila som v distribučnom sklade ako pickerka v Anglicku a na Slovensku som bola na brigáde ako pickerka pre online nákupy. V Anglicku to bola väčšia pohoda aj čo sa týka prístupu nadriadených kolegov. Neviem na Slovensku je asi iná kultúra. Podľa mňa @luciannka83 ak máte nízku produktivitu tak to je aj odraz manažérov a hlavne chaosu. V Anglicku bol meeting a Top five každý videl. Keď sme dokončili online nákupy a som dokladala tovar tak manažér aj kmeňovým zamestnancom dával príkaz. Urobiť toto, potom si to rozmyslel dal inú prácu, medzitým vyžadoval zas to, proste chaos. Veď ten človek nevedel ani zadeľovať prácu, čo je hlavnou úlohou manažéra. Manažér má poznať svojich ľudí a vie že útla žena sa nebude naˇťahovať s krabicami a silný chlap, sa hrajká niekde s tovarom, a ešte jednanie s ľuďmi na tú pozíciu jednoznačne nepatril,
Pracujem v Personálnej agentúre a to vidím, že hlavne Slováci a väčšinou ženy ak sa dostanú na riadiacu pozíciu napr. teamleader tak zrazu sa cítia byť nadradené. A to počúvame od našich zamestnancov, ktorý sú na zákazkách, že nie Japonec, Korejec, Angličan robí peklo v práci, ale ten Teamleader (Slovák, Slovenka)
@michaela789
Dobrý deň akurát mi ponúkli prácu v zelenine a ovocí v tescu dokaldanie je to až taka blbá práca?robím v pokladni brigádnicky 5 hodín a chcela som niečo stalejsie.dakyjem za odpoved
@lujzaveghova2100 no budeš dvíhať ťažšie veci hlavne
Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Tesca? Mala by som pár otázok týkajúcich sa odmeňovania a motivácie zamestnancov. Ďakujem vopred za prejavený záujem 😊