Máte to aj vy tak v práci?
Ahojte, pracujem v bare,kde sme sa po 3dnoch striedali so šéfkou. Odrobila som 3dni, a na 4ty deň som musela prísť do práce aby som odovzdala tržbu a zrátali inventár. (Preplatene som to nemala).
Ozvala som sa,že v čase svojho osobného voľna musím chodiť do práce a všetok program musím prispôsobiť tomuto. Je to veľmi obmedzujuce a nakoľko ona má auto, a od baru to má 5minut by bolo korektne prísť večer po tých 3dnoch a za 15-20minut máme všetko hotové. A ešte teraz,ked prijala nového kolegu,čiže už ona nebude robiť.
Povedala,že pre ňu je to nepohodlné chodiť večer, a znovu ráno,čo novému kolegovi bude dávať kľúče, peniaze a odovzdávať inventár, že nech nešpekulujem -_-
Povedala som jej aj to,že sa sťahujem, a budem do práce dochádzať 30-35minut, a proste stratím minimálne 2hodiny svojho osobného voľna len za to,že jej sa nechce a nemám to ani len zaplatené. Na to nereagovala,že sa porozprávame zajtra.
Čo mám robiť? Povedať jej,že ak sa nedohodneme, tak si môže hľadať niekoho iného? Veď nežiadam zvýšenie platu, len aby chodila večer po mojich zmenách. A teraz keď už nebude robiť, len príde večer na 15-20 minút, a potom na ďalší deň ráno na 15-20 minút a to je celé....žiadam tak veľa? Máte to aj vy takto nejako v robote? Lebo sa mi to proste nezdá normálne. Ideálne asi fakt hľadať nejakú inú prácu,že?

Nie nemali, ani to, ze som prisla o hodinu/pol hodinu skor, aby som upratala. Preplacali sa iba nadcasy vecer. Viem, ze to nie je ok, ale v tej dobe som bola stastna, ze mam brigadu, kde som fajn zarobila a vyhoveli mi dni, ktore som potrebovala.