Moderátor chatu - skúsenosti
Čauko dostala sa ku mne ponúka robiť moderátorku chatu. To že tam pôjde aj o erotiku je mne úplne jasné a predsudky nemám. Je to robota z domu čo je super ale mňa zaujíma že cez koho to robíte či lepšie Cloud alebo chatujuci a teda keď tam bude každý deň tie tri štyri hodiny že kolko reálne viem zarobiť? Na chatujuci píšu že 400 za týždeň tomu neverím zaujíma mňa že koľko sa dá? Díki moc budem rada keď napíšete babulky mi viac o tejto robote
@majka201289 vedeli by ste mi prosim povedat nad aku cisstku to treba zdanovat prosim ?
@natalika15 rada by som ti odpovedala, ale po pravde netuším tu hranicu, nakoľko ako som písala ja som mala malinke čiastky.
@dadka3450 mozem aj ja poprosit?
@lilitela a dôvod máš aký? Ja pracujem pre cloudworkers a nerobím nábor. Osobných názor mam že je to zderstvo ale aspoň si viem čosi privyrobiť mesačne.
@majka201289 ahoj ešte pracuješ pre Cloud mala by som otázky
@majka201289 ahoj ešte pracuješ pre Cloud mala by som otázky
@michaela121 Miška, ja uz viac ako 2roky pre nich nerobim, to bol pre mna rozbeh,aby som aspon niečo (priemerne som mala len 2€/h) zarobila, rozbehla som sa ako virtualna asistentka (zacala som na 8€ /h) a týmto smerom sa uberam celkovo.
@michaela121 Miška, ja uz viac ako 2roky pre nich nerobim, to bol pre mna rozbeh,aby som aspon niečo (priemerne som mala len 2€/h) zarobila, rozbehla som sa ako virtualna asistentka (zacala som na 8€ /h) a týmto smerom sa uberam celkovo.
@majka201289 to sa ako sa virtuálna asistentka? Uvažujem nad tými chatujucimi alebo Cloud...
@majka201289 to sa ako sa virtuálna asistentka? Uvažujem nad tými chatujucimi alebo Cloud...
@zuzulla11 spravila som si kurz , to je úplne niečo diametrálne odlišné.

@lizzbeth1989 nepotrebuješ, potrebuješ to akurát zdaniť pri určitej čiastke. Ja som to ale neriešila, keďže zárobky boli u mňa maličké