icon

Módna žurnalistika

jogurt48
2. okt 2021

dobry den, studuje/studoval tu niekto modnu zurnalistiku? ake mate skusenosti, oplati sa to, po pripade ci je to financne stabilna praca? vopred dakujem

7lenka11
2. okt 2021

Ja som studovala vseobecne zurnalistiku a osobne by som uz do toho nesla. Situacia v mediach vobec nie je dobra a je to slabo platene, v mediach som vydrzala 6 rokov, potom som odisla. Keby som sa mala este raz rozhodnut, urcite by som investovala cas do jazykov. Tie otvaraju branu do roznych firiem a profesii. Inak na to, ak chces byt fashion novinarka, rozhodne nepotrebujes skolu. Ja som pracovala v jednej redakcii a z 10 ludi sme len dvaja mali vystudovanu zurnalistiku...

jogurt48
autor
2. okt 2021

@7lenka11 dakujem!!

maminkadeticiek
2. okt 2021

Podla mna dnes najperspektivnejsie odvetvie je IT a jazyky.Mas toto,najdes si dobre platenu pracu aj v Dolnej Marikovej,lebo okrem toho ze je na to mrte ponuk tak vrlmi vrla aj z home officu.

janapeterjana
2. okt 2021

@jogurt48 čo presne myslíš pod módnou žurnalistikou? Akože písať o tom, čo sa práve nosí, o krémoch, vzťahoch a tak? Ja som aj študovala žurnalistiku, aj pracovala v médiách a za mňa - bola to krásna, hoci niekedy fakt psycho práca.

jogurt48
autor
2. okt 2021

@maminkadeticiek jazyky ovladam a rychlo sa ich ucim, planujem odist do zahranicia napr. USA a tam robit ten fashion jorunalism

jogurt48
autor
2. okt 2021

@janapeterjana ano ano presne tak, take to moderne fashion industry, pravdepodobne by som vsak nezostala tu, planujem odist do USA alebo Talianska

mya_za
3. okt 2021

ahoj, ja som niekedy písala pre magazín o modelingu a fotomodelingu - www.covergirl.sk
nebolo to na zmluvu ale skús im napísať

jogurt48
autor
3. okt 2021

@mya_za dakujem krasne za tip 🙂

7lenka11
4. okt 2021

ono je to dosť veľký rozdiel, ako fungujú médiá v zahraničí a u nás na SK.. držím palce, aby sa ti podarilo presadiť v zahraničí.. myslím, že tam má fashion žurnalistika väčší potenciál ako tu na SK a novinári tam majú lepšie postavenie