icon

Moja práca ma už nenapĺňa

Včera o 22:27

Momentálne som v stave, kedy ms moja práca nebaví. Pociťujem to už zopár mesiacov. Ráno zazvoní budík a proste idem tam, aby mi raz v mesiaci cinkla výplata na účet. Nie je to najhoršia robota, mám ju aj blízko domu, s kolegami vychádzam fajn ale jednoducho už to asi nie je to pravé orechové. Na druhej strane si neviem predstaviť, čo iné by som robila 🤔 Mám aj krátko pred svadbou a chceli by sme bábätko. Z toho dôvodu nechcem prácu meniť, pretože mohlo by sa stať, žeby som sa v novej práci neohriala dlho. V tejto práci mám aj zmluvu na dobu neurčitú. Nechcem sa zase upínať na to, že o chvíľu svadba, potom bábo. Lebo nemusí to tak byť a potom by som bola len na nervy z toho všetkého. Ocitli ste sa niekedy v podobnej situácii? Čo by ste mi poradili?

martinmmartin
Včera o 22:38

Pripravuj sa na pracu po dietati. Co budes robit inak? Co mozes urobit teraz aby to potom vyslo na lepsiu robotu?
Po materskej sa
kam budes vracat? Na povodne miesto alebo rovno z voleja na nove? Kde to nove najdes?
Priprav sa na tieto otazky dnes a ked dieta mat nikdy dajme tomu nebudes tak aspon mas ulahceny start do jovejo. A ked budes tak tiez

anonym_d30606
Včera o 22:48

@anonym_autor ostala by som v aktuálnej práci, ak pôjde všetko ako má do roka, roka a pol máš aj porodené. Ak nepôjde všetko ako má, tak by som sa začala obzerať po novej práci

anonym_9b9e85
Včera o 22:49

@anonym_autor nie je to tým, že tvoja myseľ ťa už vidí vydatú a na materskej? Ja keď som sa mala vydávať a chceli sme bábätko, práca má tiež prestala baviť. Vstupovala som do novej etapy života a mojim cieľom už bolo niečo iné. Ja už som chcela prebalovat plienky a nie riešiť pracovné úlohy. Ja som ale v práci zostala, nemenila som ju, bola som tam roky, zvyknutá, dobrý kolektív. Po materskej som sa tam už ale nevrátila a rozviazali sme pracovný pomer. Nič sa nestalo, život ide ďalej. Ak sa ti podarí čoskoro otehotnieť, prácu nemen
Ak nie, potom si hľadaj inú.

anonym_f91c96
Včera o 23:38

Ja od noveho roku zacinam novu poziciu,december som sa chvilu zaucala,a od 7meho sama.Zase si musim zvyknut na pracu ako taku,dufam ze potom poviem,ze je to ozaj lahka praca az nudna,no za rovnaky plat bez stresu a nahanania sa.
Ty ked planujes aj svadbu,dieta,deti mozno by som vydrzala.Budes to mat lepsie ako mnohe mamicky,co su tu a pri 2,3 babetku musia spekulovat ako ziskat matersku.Ty vsak toto nebudes musiet riesit ak si poviete,ze chcete hned aj 2he,alebo sa po md vratis spet do prace ak je to taka praca,co ti dovoli vsetko sklbit.

anonym_53f001
Dnes o 00:17

@anonym_autor mozno so mnou nebudu ini suhlasit ale nie je nevyhnutne aby praca bavila. Ja pracujem hlavne preto lebo peniaze ktore zarobim financuju moj skutocny zivot (mimo prace) a mam aj dobre benefity. Ale pracu si robim dobre, mam roky skusenosti

pr85
Dnes o 03:46

@anonym_autor sustred sa na plodenie deti (samozrejme až po svadbe) a nemen prácu. Po 3 rokoch uvidíš, či sa do nej budeš chcieť vrátiť.

luccija
Dnes o 06:16

@anonym_autor blízko domu, zmluva na dobu neurčitú, fajn kolegovia a ani nevieš čo iné by si chcela.Zostala by som tam, kde som a cez matersku porozmýšľať čo ďalej

sevrin
Dnes o 07:45

@anonym_autor tento pocit poznám, ale nerieš. Ak plánuješ dieťa, tak o rok-dva všetko bude úplne inak a možno sa tam po materskej ešte veľmi rada vrátiš 😁