icon

Môže mať policajt dioptrie alebo alergie?

4. feb 2025

Dobrý deň, je tu nejaký policajt? je pravda, že môžu mať policajti dioptrie do výšky jedna a nie je to prekážka? Ďalej ma zaujíma aký je postup ak je v karte napísané, že ako dieta človek mal predpísané okuliare no v dospelosti ich už nenosí a nepotrebuje, je to tiež prekážka? Ešte posledná vec, alergia na pel ktorá nie je potvrdená od alergologa len je spomenutá v lekárskej správe od očného, je to problém? Vďaka za odpovede.

nicoletta98
4. feb 2025

Nie som policajt, ale Eštok vravel na tlačovke (keďže je malo policajtov), že budú upravovať nosenie okuliarí, aby to nebola prekážka dostať sa do zboru. To bolo pred par mesiacmi, či to už upravili, neviem.

jaja20
4. feb 2025

Ak by to bol len jediný problém,tak môžeš podstúpiť laserovu operáciu očí. Teraz sú už na takej úrovni, že netreba dlhú rekonvalescenciu.

leuska0910
4. feb 2025

Muz ma -2 a je dopravak, vela jeho kolegov okuliare ma.

nynia
4. feb 2025

nie je to problem

autor
4. feb 2025

@jaja20 naco mám ísť na operáciu ak mám len polky na jednom oku ? Úplne zbytočná vec keď okuliare mi absolútne netreba

autor
4. feb 2025

@leuska0910 áno ale pred nástupom ma byt zrak 100% tny, počas služby už okuliare mať môže

autor
4. feb 2025

@nynia je alebo nie je to problém ? 😅

jaja20
4. feb 2025

Tak potom čo tu riešiš? Si si vedomý, že pred nástupom do práce ťa zamestnávateľ pošle na kompletnú zdravotnú prehliadku?

nicoletta98
4. feb 2025

Veď si počkaj, v októbri o tom rozprával, podľa mna sa to pozmení do pár mesiacov a môžeš ísť skusit..