icon

Môže toto zamestnávateľ urobiť?

umelko
10. aug 2017

Dnes ma sokoval clanok v miestnych novinach, kde moj zamestnavatel rozoberal temu zneuzivania PN. Co ma sokovalo bolo, ze menoval v clanku konretnych zamestnancov, ich lekarov a diagnozy, na zaklade ktorych im bola PN vypisana a verejne ich tym znemoznil...Moze taketo nieco zamestnavatel urobit? Ze islo zrejme naozaj o zneuzivanie PNniek je jedna vec, ale mal pravo ich takto verejne menovat? Nestalo sa to na SK, ale v jednej z krajin EU.

Strana
z3
evittam
14. aug 2017

@ajush5 Tak to určite, ved som napisala,ze s tebou suhlasim.😉
Ved ona tu zo seba robi "obeť novodobeho otrokara" a ostatné co pre takych nepracujeme tým gratuluje len stále nenapisala k čomu.😁😉

simca06022011
14. aug 2017

Tak toto je smiesne... autorka sa este aj urazi, ked sa spochybni jej "problematika", hodi sem somarinu o "nedovoleni cerpania dovolenky"... a zhromazdovania 300 zamestnancov.. HAHA.. ale aby napisala KDE JE TAKATO KRAJINA alebo hodila link na ten TOP nevymysleny clanok, to nie... a vzdy je na vyber menej psychopaticky zamestnavatel.. mozno prave preto,ze pol fabrtirky je pol roka na PNke, tak nedostanu dovolenky ;)

yogi123
18. aug 2017

@evittam ale samozrejme ze maju inu moznost. Mozu napriklad zodpovednost za seba zobrat do vlastnych ruk a zacat sa zivit sami. Potom este len pridu na to o com je zivot. To uz nebudu zneuzivat nic lebo koky na ziadnu PN nepojdu. A rozmyslia si ci pojdu na dovolenku.

yogi123
18. aug 2017

@simca06022011
Presne!! Pol fabriky pol roka PNkuje s chbtami a potom sa divia ze nebude dovolenka. 😀

yogi123
18. aug 2017

po mojich skusenostiach by som aj podpory v nezamestanosti zrusila. lebo najlepsie by bolo nerobit nic, alebo trochu posolichat aby sa nepovedalo, ked ma niekde vlas zaboli, ist na PN a to by mohlo otrokarovi aj stacit.
U nas ked mal ( a nie jeden chlap) nalozit krabicu do auta, ktoru nakladam ja s muzom sama tak na druhy den vzdychal ze si musel dat dva ibalginy. A ze bude musiet ist na PN.
Takze zijeme v krajine otrokar versus darebak

Strana
z3