icon

Môžem posielať ten istý životopis na rôzne inzeráty?

24. sep 2025

Ahojte.

Hľadám si prácu a prvýkrát cez internet. Mala by to byť pozícia predavačky a chcem sa spýtať, že ak má jeden obchodný reťazec (napr. Lidl) ponuky na viac prevádzkach v tom istom meste, mám reagovať na každú mojím životopisom? Zareagujú mi na všetky moje žiadosti?

juraj771
24. sep 2025

Samozrejme, jedná sa o viacero separátnych ponúk kde každú môže mať na starosť iná HR

melanta
25. sep 2025

Bude to mať na riešení jeden recruiter, je v podstate nulová šanca, že ich bude viac. Ak ide o prevádzky v jednom meste, bude to zastrešovať jeden človek a z obchodného riadiaceho hľadiska jeden regionálny manažér. Ja odporúčam reagovať na jednu a v žiadosti alebo motivačnom liste napísať, že máš záujem o prácu v ktorejkoľvek predajni Lidl v danom meste.

ghoul_
25. sep 2025

@anonym_autor samozrejme

anonym_096f94
26. sep 2025

prosím vás, píše sa v životopise aj ženské meno za slobodna?

lindus_esterka
26. sep 2025
@anonym_096f94

@anonym_096f94 nie, uved tam svoje aktuálne meno. Ak ta prijmu, tak az vtedy bude mzdarka vyplnat tvoje meno zaslobodna do databázy

anonym_096f94
26. sep 2025

vdaka

zelenykvet
27. sep 2025
@anonym_096f94

@anonym_096f94 nie, rodinne anamnezy nikoho nezaujimaju.

anonym_096f94
27. sep 2025
@zelenykvet

@anonym_096f94 nie, rodinne anamnezy nikoho nezaujimaju.

@zelenykvet ja len preto, že mam doklady o vzdelavaní na ine meno, než mam teraz a prikladam ich ako prílohu. Ale "rodinne anamnezy" si si mohla odpustiť. Dufam, že si so sebou spokojna 👏

katkaseiner
28. sep 2025
@anonym_096f94

@zelenykvet ja len preto, že mam doklady o vzdelavaní na ine meno, než mam teraz a prikladam ich ako prílohu. Ale "rodinne anamnezy" si si mohla odpustiť. Dufam, že si so sebou spokojna 👏

@anonym_096f94 to ma vacsina ludi titul na meno pred vydajom (myslim zeny samozrejme)