Môžem posielať ten istý životopis na rôzne inzeráty?
Ahojte.
Hľadám si prácu a prvýkrát cez internet. Mala by to byť pozícia predavačky a chcem sa spýtať, že ak má jeden obchodný reťazec (napr. Lidl) ponuky na viac prevádzkach v tom istom meste, mám reagovať na každú mojím životopisom? Zareagujú mi na všetky moje žiadosti?
Bude to mať na riešení jeden recruiter, je v podstate nulová šanca, že ich bude viac. Ak ide o prevádzky v jednom meste, bude to zastrešovať jeden človek a z obchodného riadiaceho hľadiska jeden regionálny manažér. Ja odporúčam reagovať na jednu a v žiadosti alebo motivačnom liste napísať, že máš záujem o prácu v ktorejkoľvek predajni Lidl v danom meste.
@anonym_autor samozrejme
prosím vás, píše sa v životopise aj ženské meno za slobodna?
@anonym_096f94 nie, uved tam svoje aktuálne meno. Ak ta prijmu, tak az vtedy bude mzdarka vyplnat tvoje meno zaslobodna do databázy
vdaka
@anonym_096f94 nie, rodinne anamnezy nikoho nezaujimaju.
@anonym_096f94 nie, rodinne anamnezy nikoho nezaujimaju.
@zelenykvet ja len preto, že mam doklady o vzdelavaní na ine meno, než mam teraz a prikladam ich ako prílohu. Ale "rodinne anamnezy" si si mohla odpustiť. Dufam, že si so sebou spokojna 👏
@zelenykvet ja len preto, že mam doklady o vzdelavaní na ine meno, než mam teraz a prikladam ich ako prílohu. Ale "rodinne anamnezy" si si mohla odpustiť. Dufam, že si so sebou spokojna 👏
@anonym_096f94 to ma vacsina ludi titul na meno pred vydajom (myslim zeny samozrejme)

Samozrejme, jedná sa o viacero separátnych ponúk kde každú môže mať na starosť iná HR