Môžem sa stať rušňovodičom po hospitalizácii na psychiatrii?
Možem byť Rušnovodič ked som bol na psychiatrii v 11 rokoch na 7 dni za poruchy spravania tzv
Bol som hospitalizovany na 7dni na psychiatrii za poruchy spravania tzv: schyzofrenia bral som mesiac lieky a som vpohode
@jano20 Tuším, že musí každý robiť psychotesty, keď chceš robiť rušňovodiča. Ale, ak berieš stále lieky, tak skôr nie. Ak už neberieš, tak skús.
@anonym_dc0658 Pri schizofrenii sa beru lieky dozivotne. Ked nemas info, nepis.
@jano20 nie nemozes
Hned ta otocia na dverach u lekara
Je jedno kedy to bolo, neprejdes cez vstupnu
Evidentne to vsak scizofrenia nebola, inak by si bral lieky dalej jedine ze si nelieceny a to je este horsie
Teoreticky by som na tvojom mieste sla za psychiatrom aby si mal v ruke nejaky posudok ak by nahodou
schyzofrenia nie je porucha spravania, je to riadna diagnoza na ktoru mas brat lieky cely zivot
@anonym_dc0658 Pri schizofrenii sa beru lieky dozivotne. Ked nemas info, nepis.
@anonym_70bd1f On napísal, že bral lieky mesiac. Nepíše ,že stále ich berie. Nevieme akú má presne diagnózu, keďže na schizofréniu sa berú lieky stále. A ja som napísala, že asi nie. A každý lekár ak má schizofréniu tak mu prehliadku nepodpíše.
@jano20 porucha správania nie je schizofrénia,toto je celoživotna choroba,na akú sa človek lieči stále,chodí na kontroly a je sledovaný. Je veľmi zvláštne,že odvtedy si nikde nebol na kontrolu a podobne.
Ak si bral lieky len mesiac,a odvtedy nie si nikde sledovaný,tak si si istý,že ťa diagnostikovali pred rokmi správne?
čosi nie určite muž je železničiar nerobí ani rušňovodiča a musel mať psychotesty.Kamaratkin syn teraz skončil odbor rušnovodič a hovoril že bol na psychotestoch 400 otázok a same chytaky.Pochybujem musiš mať 100% zdravotný stav.

@jano20 Tuším, že musí každý robiť psychotesty, keď chceš robiť rušňovodiča. Ale, ak berieš stále lieky, tak skôr nie. Ak už neberieš, tak skús.