icon

Môžem začať podnikať pečením v domácej kuchynke?

jana198
8. júl 2025

Chcem sa spýtať môžem piecť doma kde mám svoju kuchynku? Chcem sa popýtať trosku viac

zuzana76
8. júl 2025

nie, nemozes, musi to byt schvalene hygienou, remeselna cinnost, cize vyucny list

sisa_s
8. júl 2025
jana198
autor
8. júl 2025
@zuzana76

nie, nemozes, musi to byt schvalene hygienou, remeselna cinnost, cize vyucny list

@zuzana76 no takto som vylúčená cukrárka a preto sa pýtam ci náhodou niekto nevie mi poradiť co môžem piecť doma že čo potrebujem mat a naopak nie v mojej kuchynke aby mi to schválila hygiena

patka06
8. júl 2025
@jana198

@zuzana76 no takto som vylúčená cukrárka a preto sa pýtam ci náhodou niekto nevie mi poradiť co môžem piecť doma že čo potrebujem mat a naopak nie v mojej kuchynke aby mi to schválila hygiena

zuzana76
8. júl 2025
@jana198

@jana198 podla poriadku nemozes

rozculena
8. júl 2025
@jana198

@jana198 doma nemôžeš piecť absolútne nič.Musíš mať na to špeciálne miestnosti,ktoré síce môžu byť v tvojom rodinnom dome napr.,ale musia byť schválené hygienou

januska12323
8. júl 2025

Piecť môžeš čo chceš dokonca aj predávať ale nelegálne.

jana198
autor
8. júl 2025
@januska12323

Piecť môžeš čo chceš dokonca aj predávať ale nelegálne.

@januska12323 nechcem nelegálne čer nikdy nespi chcem sa tomu venovať naplno

martinkatinka
8. júl 2025
@jana198

@januska12323 nechcem nelegálne čer nikdy nespi chcem sa tomu venovať naplno

@jana198 precitaj si poriadne tie linky, co ti tu postli. Citaj s porozumenim.

hrmova218
9. júl 2025

V rozhlse vravelu, ze si môžeš vlastnu kuchynu dat ako prevadzku ak bude splnat podmienky. Ako zacinajuci podnikatel tak mozes usetrit, ale musí to schváliť urad ako prevadzku. Zapamatala som si, lebo ma to prekvapilo

rozculena
9. júl 2025
@hrmova218

V rozhlse vravelu, ze si môžeš vlastnu kuchynu dat ako prevadzku ak bude splnat podmienky. Ako zacinajuci podnikatel tak mozes usetrit, ale musí to schváliť urad ako prevadzku. Zapamatala som si, lebo ma to prekvapilo

@hrmova218 dobre si to pochopila? Doteraz s tým robili neskutočné problémy,pokuty....a zrazu len tak,výroba doma v kuchyni??

anouschka5
10. júl 2025

Časť domu v ktorej chceš podnikať musí byť zriadená ako prevádzka - schvaľuje rúvz ( hygiena )

rozculena
10. júl 2025
@anouschka5

Časť domu v ktorej chceš podnikať musí byť zriadená ako prevádzka - schvaľuje rúvz ( hygiena )

@anouschka5 a na stavebnom úrade to musí byť vyňaté z obytnej časti a zaradené do podnikateľskej

michaela329
10. júl 2025

Moja teta tak pečie v prerobenom suteréne, ono v tých množstvach by si to asi neutiahla na jednej rure, jednej linke, či? Ona má teda staršie vybavenie z cukrárne, kde predtým robila a zrusili ju. Vtedy nebol problém so schválením, ale je to už vyše 20 rokov.

andrea2667
12. júl 2025

@jana198 Ak si vyučená cukrárka, HACCP máš mať v malíčku a preto sa tvoja otázka javí ako absurdná.

hrmova218
14. júl 2025
@rozculena

@hrmova218 dobre si to pochopila? Doteraz s tým robili neskutočné problémy,pokuty....a zrazu len tak,výroba doma v kuchyni??

@rozculena ja len píšem čo bolo v rádiu a tiež ma to prekvapilo. Ale za pokus a opytanie to snáď stojí