Môžem začať podnikať pečením v domácej kuchynke?
Chcem sa spýtať môžem piecť doma kde mám svoju kuchynku? Chcem sa popýtať trosku viac
nie, nemozes, musi to byt schvalene hygienou, remeselna cinnost, cize vyucny list
@zuzana76 no takto som vylúčená cukrárka a preto sa pýtam ci náhodou niekto nevie mi poradiť co môžem piecť doma že čo potrebujem mat a naopak nie v mojej kuchynke aby mi to schválila hygiena
@zuzana76 no takto som vylúčená cukrárka a preto sa pýtam ci náhodou niekto nevie mi poradiť co môžem piecť doma že čo potrebujem mat a naopak nie v mojej kuchynke aby mi to schválila hygiena
@jana198 doma nemôžeš piecť absolútne nič.Musíš mať na to špeciálne miestnosti,ktoré síce môžu byť v tvojom rodinnom dome napr.,ale musia byť schválené hygienou
Piecť môžeš čo chceš dokonca aj predávať ale nelegálne.
Piecť môžeš čo chceš dokonca aj predávať ale nelegálne.
@januska12323 nechcem nelegálne čer nikdy nespi chcem sa tomu venovať naplno
@januska12323 nechcem nelegálne čer nikdy nespi chcem sa tomu venovať naplno
@jana198 precitaj si poriadne tie linky, co ti tu postli. Citaj s porozumenim.
V rozhlse vravelu, ze si môžeš vlastnu kuchynu dat ako prevadzku ak bude splnat podmienky. Ako zacinajuci podnikatel tak mozes usetrit, ale musí to schváliť urad ako prevadzku. Zapamatala som si, lebo ma to prekvapilo
V rozhlse vravelu, ze si môžeš vlastnu kuchynu dat ako prevadzku ak bude splnat podmienky. Ako zacinajuci podnikatel tak mozes usetrit, ale musí to schváliť urad ako prevadzku. Zapamatala som si, lebo ma to prekvapilo
@hrmova218 dobre si to pochopila? Doteraz s tým robili neskutočné problémy,pokuty....a zrazu len tak,výroba doma v kuchyni??
Časť domu v ktorej chceš podnikať musí byť zriadená ako prevádzka - schvaľuje rúvz ( hygiena )
Časť domu v ktorej chceš podnikať musí byť zriadená ako prevádzka - schvaľuje rúvz ( hygiena )
@anouschka5 a na stavebnom úrade to musí byť vyňaté z obytnej časti a zaradené do podnikateľskej
Moja teta tak pečie v prerobenom suteréne, ono v tých množstvach by si to asi neutiahla na jednej rure, jednej linke, či? Ona má teda staršie vybavenie z cukrárne, kde predtým robila a zrusili ju. Vtedy nebol problém so schválením, ale je to už vyše 20 rokov.
@jana198 Ak si vyučená cukrárka, HACCP máš mať v malíčku a preto sa tvoja otázka javí ako absurdná.

nie, nemozes, musi to byt schvalene hygienou, remeselna cinnost, cize vyucny list