Možnosti brigády v Kauflande pre študentov
Dobrý deň mám otázku ako to je s brigádou v kauflande počas strednej/vysokej školy. Či sú flexibilný alebo nemusim robit viac jak 20 hodin tyzdenne a ako to je s volnom.ďakujem
My (studenti) sme si samy planovali kedy a na ako dlho prideme. Nikto nam sluzby neplanoval. Ked sme nemohli, len sme zavolali a vybavene. Stavalo sa hlavne pred sviatkami, ze nam zavolala veduca, ci mozme prist odrobit navyse ale nenutila nas. Ale mali sme obrovske stastie na uzasnu veducu.
@lonco ahoj. Je to viac-menej flexibilné. Na študentskú dohodu nie si viazaná na presný počet hodín, ktoré odpracuješ. Pred siedmimi rokmi, keď som tam brigádovala, mali sme msg skupinu, kde nám napísala vedúca na začiatku voľné dni a časy, a my sme sa prihlásili, kto skôr napísal, ten ml zmenu. Brigádnici fungujú ako záplata...
Teraz som tam popri jednej práci na TPP na skrátený úväzok, najnižší je ten 20 hod. S vedúcou som dohodnutá, že jej mesiac vopred napíšem, ako môžem robiť. Mám 3-zmenku, voľné víkendy, takže sa to dá.

Pracovala som na gympli kauflande ale je to 7r dozadu tak neviem, ci je to aktualne aj teraz. Chodila som tam ako sa mi chcelo, sluzby tiez podla skoly 20h/t nikto neriesil ale spravidla som ich odrobila kvoli €. Niekedy som si to rozdelila na 5-6dni inokedy na 3.