Možnosti zamestnania pre študenta cestovného ruchu
Ahojte študujem posledný ročník vš odbor cestovný ruch. Mám skúsenosť s administratívou a recepciou. No hľadám prácu na hpp. Školu mám 1 deň v týždni ( len v dosť blbom čase od 9:15 do 12:30 ). Vedeli by ste poradiť v akej sfére hľadáť? Myslite že by zamestnávateľ povolil ten jeden deň nechodiť alebo sa nejako inak dohodnúť? Školu mám do 22.12. Potom už len skúška z predmetu a štátna skúška.
no, vela stastia.. inak administrativa a na recepcii sa da robit aj bez VS
Vďaka, no ja sa pýtam aká práca sa dá zohnať popri vš
No idealne taka, kde sa planuju sluzby cize napr. presne recepcia, call centrum nejakej spolocnosti (napr. banky), pripadne pracovnik nejakej sluzby poskytujucej institucie
Co si planovala ist robit po ukonceni VS?
No idealne taka, kde sa planuju sluzby cize napr. presne recepcia, call centrum nejakej spolocnosti (napr. banky), pripadne pracovnik nejakej sluzby poskytujucej institucie
Co si planovala ist robit po ukonceni VS?
@petamich no, len recepcie mi vyhadzuje všetko len 12stky, tie robiť nemôžem zo zdravotných dôvodov. Čo myslíš tym posledným? Úprimne, nemám vôbec naplánované čo by som chcela robiť. Bavila ma administratíva, no to bola brigáda na home office zadávanie dát do systému
No mas blizko skoncenia skoly, co si planovala robit po ukonceni VS - tam sa mozem poobzerat aj teraz, december nie je zasa tak daleko.
Ani na recepcii sa zvycajne robia 12-tky.
5 rokov nieco studujes a od nas chces teraz aby sme ti vybrali kde sa mas zamestnat? Kvoli comu si studovala ten odbor, co ta na nom zaujalo? Ty si to studovala, nie my, ty nam by si mala vediet povedat kde vsade sa s tym odborom da zamestnat. Mna teraz este napadla praca delegatky, sprievodkyne pre CK, praca na pobocke CK, letuska....
5 rokov nieco studujes a od nas chces teraz aby sme ti vybrali kde sa mas zamestnat? Kvoli comu si studovala ten odbor, co ta na nom zaujalo? Ty si to studovala, nie my, ty nam by si mala vediet povedat kde vsade sa s tym odborom da zamestnat. Mna teraz este napadla praca delegatky, sprievodkyne pre CK, praca na pobocke CK, letuska....
@anonym_828ee5 je to tak, uplne zbytocny odbor, nechapem, ze to stale funguje a kazdorocne produkuje novych zbytocnych absolventov
@anonym_828ee5 presne tieto veci napadli aj mňa, letuška, delegátka, sprievodkyňa, len škoda že chuderka strávila zbytočne 5 rokov na vysokej keď na všetky tieto veci stačí kurz sprievodca v cestovnom ruchu
toto bude isto “Baňa” 🤦🏼♀️ … mozes s tou vysokou školou robit čo len chceš, podľa mňa máš široké spektrum práce na výber. Stačí otvoriť “profesiu” a máš tam kopu inzerátov na predavačku Fresh, asistentku predaja Lidl, recepčnú, manažér quality, montážnik Volvo atď atď ..
toto bude isto “Baňa” 🤦🏼♀️ … mozes s tou vysokou školou robit čo len chceš, podľa mňa máš široké spektrum práce na výber. Stačí otvoriť “profesiu” a máš tam kopu inzerátov na predavačku Fresh, asistentku predaja Lidl, recepčnú, manažér quality, montážnik Volvo atď atď ..
@anonym_828ee5
@bashka80
@anonym_55ddb8 asi ste to nepochopili dobre. Ja hľadám prácu teraz ešte popri škole, keď chodím 1 den v týždni. Nehľadám prácu až po škole.
@anonym_828ee5
@bashka80
@anonym_55ddb8 asi ste to nepochopili dobre. Ja hľadám prácu teraz ešte popri škole, keď chodím 1 den v týždni. Nehľadám prácu až po škole.
@anonym_autor keď musíš byt jeden deň v škole, tak 8 hodinový pracovný čas Ti nevyhovuje. Tým pádom iba tak ako Ti aj radia práca na zmeny. Vacsinou sa robia 12stky. To Ti nevyhovuje zo zdravotných dôvodov … aké máš teda obmedzenia, že ako študentka už nemôžeš pracovať? Nemáš potom veľa na výber … hľadaj si nejakú brigádu v obchode, v gastre, v službach v Mekáči . Prídeš len kedy budes mat čas ..
Ak mas v meste, tak Bijou Brigitte by ti vedeli prisposobit ako predavacke, su tam 6h/4h sichty, nie 13tky... cize aj ten jeden den by ti vedeli dat poobednu (zacinala o 15.00). Ja som tam robila ako vysokoskalacka, co mala 4dni v tyzdni skolu, o hubu to bolo, ale dalo sa
Ak mas v meste, tak Bijou Brigitte by ti vedeli prisposobit ako predavacke, su tam 6h/4h sichty, nie 13tky... cize aj ten jeden den by ti vedeli dat poobednu (zacinala o 15.00). Ja som tam robila ako vysokoskalacka, co mala 4dni v tyzdni skolu, o hubu to bolo, ale dalo sa
@missviolet ďakujem

no, vela stastia.. inak administrativa a na recepcii sa da robit aj bez VS