Mzda referenta investícií na mestskom úrade
Ahojte, chcem skúsiť. No výplata... To vážne len 700€ v čistom (tak uvádzajú v inzeráte)? Mne to príde veľmi málo na dnešnú dobu, a to chcú znalosť 2 zákonov... Zlepší sa to časom? Pracuje tam niekto? Referent investícií...
to je tabulkovy plat, na pohovore resp. ak ta vyberu si dohodnete cely funkny plat. Napriklad ja mam tabulkovy 900 k tomu man osobny priplatok 800 a k tomu mesacne odmeny 700. Takze je ten plat nakoniec v pohode. Ak by to takto nedorovnavali nikto by tam nepracoval. Ale robim na inej pozicii v BA. Plus si k platu este mozes doratat stravne co je okolo 130 eur, bonus na dieta atd.
Bezna mzda v statnej sprave.
to je tabulkovy plat, na pohovore resp. ak ta vyberu si dohodnete cely funkny plat. Napriklad ja mam tabulkovy 900 k tomu man osobny priplatok 800 a k tomu mesacne odmeny 700. Takze je ten plat nakoniec v pohode. Ak by to takto nedorovnavali nikto by tam nepracoval. Ale robim na inej pozicii v BA. Plus si k platu este mozes doratat stravne co je okolo 130 eur, bonus na dieta atd.
@anonym_763948 ale autorka nemusí mať nárok na DB, a očakávať rovnaký plat na mestskom úrade napr. v PT ako v BA je nereálne.
Autorka sama pracuje na pozícii refentky 15r. k svojej práci potrebujem znalosť nielen dvoch zákonov, a k tabuľkovému platu mám plus iba 15% a žiadne odmeny už druhé volebné obdobie, ale sme ďaleko od BA.
Je velky predpoklad, ze clovek na tom.mieste uz aj pracuje a dodatocne vypisali na toto miesto vyberove konanie, ktore on vyhra. Ty a ostatni ucastnici konania mu budete robit krovie.

V Piešťanoch ZM na urovni 1119 eur, KSK 1300 eur, PSK 1500 eur. Hovorím o pozícii Referent investícii, Referent na Odbore majetku a investícií.