Mzda vedúcej kancelárie
akú mzdu ( v čistom ) by ste očakávali ako vedúca kancelárie s VŠ. Všetko čo súvisí s chodom kancelárie + účtovníctvo ( a samozrejme aj upratovanie priestoru ). Odpracovaných mám tu už 11 rokov. Chcem vedieť, či som ja náročná. Prešovský kraj. Ďakujem....
@melanta ano jasne, ja som tym narazala na to, ze nemoze veduca upratovat predsa.
A ako presný nazov je dievca pre vsetko, ze ma to nenapadlo 😁 a tie to inak maju najtazsie väčšinou 🤷🏻♀️
@melanta
@simca06022011 neviem o tom ,žeby som sa urážala. Áno som dievča pre všetko , pretože je to tak. To,že mám uvedené v pojme vedúca kancelárie to musí byť podľa predpisov,nie,že je to nejaká funkcia, nakoľko zodpovedám za chod kancelárie inak to v mojom prípade nejde. No ono to ťažko vysvetliť niekomu, čo vlastne robím,keď nemám v pláne napísať odvetvie. Ako dievča pre všetko si myslím,že nie som adekvátne ohodnotená,keď celý chod riešim sama a to bola pointa celého môjho pôvodného príspevku. Ale ďakujem,že ste sa zapojili a chceli ste poukázať ,že aj napriek tomu,že mám uvedené v pracovnej zmluve pozíciu,tak som úplná chudera. Tak ako keď sa predavačka tituluje asistentkou predaja. Chcela som si spraviť nejaký ten prehľad od dievčat ako to majú oni v práci, ale ďakujem veľmi pekne,že som dospela k záveru,že to budem určite striktne riešiť s vedením a nie na MK. Snáď tiež niektoré dievčatá naberú vďaka tejto diskusii odvahu ozvať sa.Prajem Vám pekný deň
Ja som momentalne predavacka 😉 ale poriesim zrejme ten nazov.
@martinkatinka tiež som bola určitý čas predavačka a vážim si to ,tak ako každé pracovné miesto.
Nikto nenapísal, že si chudera. Ani nikto nenapísal, že napríklad nie si šikovná. Áno, plat máš nízky, ale to je úplne bežné na pozíciach tohto charakteru. Ja by som toto neriešila s firmou, lebo nemyslím, že ti zvýšia mzdu o 100%. Ja by som to riešila hľadaním inej práce, kde vieš využiť skúsenosti a kde budeš adekvátne ohodnotená. Ja mám názor, že by som nepracovala niekde, kde na mňa navalia milión vecí ale nevedia ma ohodnotiť a musela by som o prachy prosiť. To nie je ideálny a už vôbec nie seriózny zamestnávateľ pre mňa.
@anonym vazim si kazdu pracu. Ide o to, ze ti dali v podstate akoze funkciu, aby ti zalepili oci, ale plat ti neprispisobili, ked sama pises, ze si nespokojna. V statnej a verejnej sfere s tym nic neurobis. V sukromnej platy nie su tabulkove a mozes byt ohodnotena za to, co robis. A ver mi, robila som aj vp verejnom sektore, aj za pasom.
@martinkatinka presne ako píšeš
Mňa by zaujimalo, či je tvoja pracovna náplň ako hlavná účtovníčka alebo ako administratívna pracovníčka. Tvoj opis práce je taky slabší, teda dosť všeobecný.
@gemerka17 hlavne administratíva. A pre dve organizácie jednoduché účtovníctvo a mzdy.
Čiže administratívna pracovníčka, jednoduché účtovníctvo a mzdy pred 2 organizácie (asi veľmi malé) je len doplnok. Ako dievča pre všetko (aj žiaľ s upratovaním) v Prešovskom kraji je to adekvátny (priemerny) plat t.j. 1100 e v hrubom vzhľadom k vedomostiam. Neočakávaj, že to bude 2 krát vyšší plat niekde inde. Ak sa ti nepáči, výmen zamestnávateľa nech bude lepší pomer cena/vykon.
A vs mas v akom odbore?
@martinkatinka technika
@gemerka17 no máš pravdu na PO je to veľmi slušný plat. Doteraz som bola spokojná,no žiaľ všetko ide hore,len mzda ostáva
No na jednoduchu administrativu nepotrebujes VS technicku. Proste toto je bezna administrativna praca, necakaj zazraky. A zrejme nie si veduca, len referentka, takze ohodnotenie adekvatne, ale nazov pozicie zbytocne zveliceny.
@oli18 pochybujem, ze robi mzdy pre 1000 ludi
Musíš pozerať, či má tvoja práca aj iné benefity ako výška mzdy. Napríklad: či je to práca na 8 hodín, ak máš nadčasy je to nejako vykompenzovane - preplatene, náhradné voľno, možnosť homeoffice, normálny kolektív, buzeracia od šéfov, 13 plat, iné odmeny, väčšia dovolenka, nosíš si prácu domov, možnosť ďalšieho vzdelávania atď. Na to si musíš odpoveď. Kľudne pozri profesiu a posli si niekde životopis. Aj na pohovor chod keď ta zavolajú. Uvidíš čo ti ponúknu. Minimálne za skúsenost to stoji a uvidíš aký je súčasný stav na trhu práce a za skúsenost to stojí.
Pozri si tam 11r kedy si mala naposledy zvýšený plat?Nič nedáš za to, keď si budeš pýtať zvýšenie po toľkých rokoch si myslím, že Ti zvýšia len treba premyslieť vhodnú sumu.Za opýtanie nič nedáš
@gemerka17 ďakujem pekne za radu
@luccija vyskúšam 😊. Ďakujem
@martinkatinka nerobím mzdy pre 1000 ľudí. Ale to už je jedno,nemienim to ďalej rozpitvavat a týmto uzatváram debatu. Ďakujem dievčatám,čo sa vyjadrili slušne bez špekulácií. Pekný zvyšok večera.

@simca06022011 u mňa upratovačka tiež len podlahu umyje, smeti vysype a nič viac. Stôl si čistím ja, kvety si polievam ja. Ostatné ľudia majú odo mňa nastavené, že ak chcú utrieť stôl, všetko majú dať zo stola preč a to je pre pani upratovačku signál, že má umyť stôl. Ale myslím, že tu nejde o upratovanie ako také. Tu ide o to, že autorka otázky nie je žiadna vedúca, je to dievča pre všetko, robí milión vecí za nízku mzdu. A môže sa urážať koľko chce, proste to tak je.