icon

Na akú pracovnú pozíciu sa hodím pri problémoch s chrbticou?

12. júl 2024

Poraďte mi, na akú pracovnú pozíciu sa hodím, ak mám zdravotné problémy s chrbticou?

Strana
z2
bublinka1426
12. júl 2024

aj mne to iste :D a cakame na dalsie vysledky robim cez bolest kazdy den. a ta klima v obchodoch eno nuno.

oli18
12. júl 2024

Mne pomahal jedine jeden liek, volal sa Myolastan. Netusim, ci sa este vyraba.

autor
12. júl 2024

@oli18 mne to neurológ ani neurochirurg neodporučil, hoci je to operačný nález. Dalši postup je neurostimulátor. Operácia až na úplnom konci. Verím ich skúsenostiam a odbornosti.

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 ja som ešte po operácii brušných orgánov. Dúfam, že príde KONEČNE zlepšenie.

bublinka1426
12. júl 2024

drzim palce 🍀 a ID si neriesila? chapem ze si asi mala dlhodobu PN ci?

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 chcem ist niekam do práce..dlho som už doma. Aspoň 1/2 úväzok. Nechcem chodiť po lekároch, absolvovať nepríjemné zákroky... uvidím, čo bude ďalej s mojím zdravotným stavom ...

bublinka1426
12. júl 2024

a ID si riesila? ved popri mozes aj robit

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 ďakujem si milá, aj ja tebe prajem úľavu od bolestí

bublinka1426
12. júl 2024

dakujem uz som sa asi naucila s bolestou zit

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 nič iné nám neostáva,zmieriť sa s tým a veriť, že sa to nebude zhoršovať. Resp že sa nepridruží niečo iné 🙂

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 ďakujem za tvoje správy, pomohli mi trochu zmierniť"blbú"náladu.. dala si mi nádej, že dá pracovať aj s obmedzeniami.

juliet86
12. júl 2024

urcite si vybav ID. mas nanho podla mna narok. poari si tabulky poistovne. prscovat mozes popri ID. mozno zvaz prscu v chranenej dielni. mozmo by si zvladla pracu ako vratnicka ci recepcna
ciastocne uvazky maju aj v DMke. mozes zvazit prscu v kniznici napr urobit si knihovnicke minimum tazko radit

oli18
Autor odpoveď zmazal
oli18
Autor odpoveď zmazal
autor
14. júl 2024

@juliet86 ďakujem za rady.

juliet86
15. júl 2024

este mi napadla,aj praca,v zalozni. ono ak si vybavis ID zamestnavatel ma,na,teba,iste ulavy takze si prenho de facto zaujimavy zamestnanec. neviem ci si z BA?

margotka17
16. júl 2024

Nooo, to ťažko len tak, čo si vyštudovala a podľa toho vyberaj.

misslilac13
16. dec 2024

Ja mam to iste, prasknuté posunuté platničky, robila som v studenom sklade potravín. Ťažká fyzická praca. Hľadám si teraz pre zmenu prácu najlepšie v sede, pripadne kombinácie chodiť sedieť ale so 4 deťmi a nespolahlivym manželom je to ťažké. Musíte robiť niečo opačne co ten problém spôsobil.

ivula7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2