Na akú pracovnú pozíciu sa hodím pri problémoch s chrbticou?
Poraďte mi, na akú pracovnú pozíciu sa hodím, ak mám zdravotné problémy s chrbticou?
Mne pomahal jedine jeden liek, volal sa Myolastan. Netusim, ci sa este vyraba.
@oli18 mne to neurológ ani neurochirurg neodporučil, hoci je to operačný nález. Dalši postup je neurostimulátor. Operácia až na úplnom konci. Verím ich skúsenostiam a odbornosti.
@bublinka1426 ja som ešte po operácii brušných orgánov. Dúfam, že príde KONEČNE zlepšenie.
drzim palce 🍀 a ID si neriesila? chapem ze si asi mala dlhodobu PN ci?
@bublinka1426 chcem ist niekam do práce..dlho som už doma. Aspoň 1/2 úväzok. Nechcem chodiť po lekároch, absolvovať nepríjemné zákroky... uvidím, čo bude ďalej s mojím zdravotným stavom ...
a ID si riesila? ved popri mozes aj robit
@bublinka1426 ďakujem si milá, aj ja tebe prajem úľavu od bolestí
dakujem uz som sa asi naucila s bolestou zit
@bublinka1426 nič iné nám neostáva,zmieriť sa s tým a veriť, že sa to nebude zhoršovať. Resp že sa nepridruží niečo iné 🙂
@bublinka1426 ďakujem za tvoje správy, pomohli mi trochu zmierniť"blbú"náladu.. dala si mi nádej, že dá pracovať aj s obmedzeniami.
urcite si vybav ID. mas nanho podla mna narok. poari si tabulky poistovne. prscovat mozes popri ID. mozno zvaz prscu v chranenej dielni. mozmo by si zvladla pracu ako vratnicka ci recepcna
ciastocne uvazky maju aj v DMke. mozes zvazit prscu v kniznici napr urobit si knihovnicke minimum tazko radit
@juliet86 ďakujem za rady.
este mi napadla,aj praca,v zalozni. ono ak si vybavis ID zamestnavatel ma,na,teba,iste ulavy takze si prenho de facto zaujimavy zamestnanec. neviem ci si z BA?
Nooo, to ťažko len tak, čo si vyštudovala a podľa toho vyberaj.
Ja mam to iste, prasknuté posunuté platničky, robila som v studenom sklade potravín. Ťažká fyzická praca. Hľadám si teraz pre zmenu prácu najlepšie v sede, pripadne kombinácie chodiť sedieť ale so 4 deťmi a nespolahlivym manželom je to ťažké. Musíte robiť niečo opačne co ten problém spôsobil.

aj mne to iste :D a cakame na dalsie vysledky robim cez bolest kazdy den. a ta klima v obchodoch eno nuno.