Na akú prácu sa hodí krehká a nežná žena?
Ahojte pýtam sa nakoľko všade počúvam že sa nehodím na prácu s ľuďmi a už vôbec nie tam kde som. Robím v obchodíku v mestskej časti kde je rajón bezdomovcov a narkomanov. Je tam plno agresívnych ľudí a uchylov (je to známe o tejto časti). Práca ma baví aj som v nej dobrá čo nakoniec známi a kolegyne uznali akurát hovoria že tam nepatrím. Že neviem byť rázna a tvrdá. Že som príliš jemná krehká a láskavá. Som nižšieho vzrastu chudulinká a fakt tá krehkosť zo mňa ide. Keď niekto odo mňa niečo chce ochotne pomôžem. Ľudia do mňa neskacu do hádok nevyužívajú ma ani sa nesprávajú bez rešpektu. Práve naopak zákazníci nech sú akikolvek ma vyhľadávajú lebo som ochotná a pýtajú sa poradiť prioritne u mňa. Je pravda že po poobednej sa bojím chodiť na autobus ale je to len minúta cesty. Kde má podľa nich žena ako ja robiť? Nie som tvrdej povahy nikdy som nebola ani nebudem nemám to v sebe a nechcem sa meniť na takého človeka. Chcem si zachovať ľudskosť a ženskosť.
Keby si ty mala problém s tým čo robíš a mala pocit, že tam nepatríš, nezvládala by si to, vtedy by som to riešila... ak to teba baví a ide ti to, tak zostaň taká aká si a kde si... ak je otázka myslená všeobecne, tak tie narážky tam budú skôr kvôli oblasti a s tým spojeným typom zákazníkov ako práci ako takej...
Ved rob podla seba ak ti je tam dobre načo meniť🙂ja som postavou aj zovňajškom niečo také ako ty.Ale ked otvorím ústa a nahnevám sa tak to sa radšej každý klidí preč🙂vždy mi povedia, že si nemysleli že som taká pokial neotvorím ústa a niekto ma dobre nenaštve🙂 ale nevidím dôvod odtial utekať.Asi ťa majú radi aj preto že poradíš a si milá k ludom
Nepocuvaj ostatnych. Rob co ta bavi.
Sme chvalabohu v dobe, kde vsetci mozu robit vsetko.

Rob nadalej to, co robis. Ak s tym nemas problem ty, co do toho maju co kecat ini?