icon

Nadriadená ma šikanuje

23. mar 2023

Ahojte, šikanuje ma nadriadená (neustála kritika, písanie na súkromné číslo mimo pracovnej doby, neustále vypisovanie aj počas priepustky či dovolenky, vyčleňovanie z prác, donášajú jej na mňa “jej” ľudia), schudla som, nechutí mi jesť, bojím sa kontaktu a rozhovoru s ňou, píšem to sem preto lebo som sa včera dozvedela, že jedna kolegyňa ráno pred prácou dokonca vracia a tiež to označila slovom šikana, myslela aom si že som sama, hoci ju nikto nemá rád, ale tak kto áno rád nadriadeného…
Hovorím jej to každÿ mesiac že to beriem ako šikanu, nech s tým prestane, pokračuje naďalej, samozrejme že sa obzeram po novom mieste a chcem dať výpoveď, ale rada by som tuto vec porieisla aj inak

Strana
z2
simca06022011
24. mar 2023

tak ja neviem, mas? :D ako ti moze niekto nariadit lajkovat nieco? :DD mas to v pracovnej zmluve?
Trosku zdraveho rozumu a nerob si zo vsetkeho hlavu. Najdes si inu pracu a budes mat klud.

autor
24. mar 2023

Ja som typ človeka, čo seriem na nejaké lajky, kamošenie sa na oko akože a potom tam bonzujú jak malé deti, ja sa rozprávam iba s ľuďmi s ktorými ja chcem a nikto mi nebude nariaďovať s kým sa mám a nemám baviť a podobne, napríklad som Raz písala našej účtovanicke niečo ako Dobrý deň, beriem na vedomie a zjebala má že som bola neúctiva…to som vôbec nepochopila, ja som za pól roka normálne začala o sebe pochybovať

autor
24. mar 2023

@simca06022011 mám áno, a aj budem mať, snáď mi nebude niekto ešte diktovať ako mám rozprávať…

macekovam
24. mar 2023

Ona veľmi dobre vie ze ta kritizuje na mieru.. Vždy keď je to možné tak ignoruj.. Odpovedaj iba na veci súvisiace s prácou.. Nevyhnutné.. Zlomí sa to.. Uvidíš..

autor
24. mar 2023

@macekovam nič sa nezlomí, práve mi nariadila prácu počas PN, tak som jej chcela neodpovedať, ale nakoniec som jej napísala, že ja nič robiť nebudem a poslala paragraf, ktorý by som porušila a aj ona... mám toho už dosť a zasa som znechutená

macekovam
24. mar 2023

Tak napíš že s ňou začneš keď sa ti zlepší zdravotný stav. Teraz bohužiaľ tvoj zdr. stav ti to nedovoľuje.

eeffka
10. apr 2023

Ako si pochodila po pnke ?

Strana
z2