Nadriadený vyvoláva a vypisuje mimo pracovného času
zazili ste v praci nadriadeneho, ktory vam vyvolaval a vypisoval na sukromne cislo alebo facebook po pracovnej dobe, pocas dovolenky, pocas pn, pricom vasa pozicia si nevyzadovala byt k dispozicii nonstop? vyuzivat na to messenger a iny sukromny kontakt, nie je to bossing? casto ide o otravovanie a potom poukazovanie na banalne chyby v dokumentoch, v ktorych robi tiez chyby. aj ostatni mali skusenost, ze volala, pisala aj pocas dovolenky na facebook...zda sa vam to normalne? vsetko deleguje, vsade ju treba zastupovat...
pocas takychto dni alebo teda po pracovnej dobe y som ju ignorovala. trebajjej ale aspon raz napisat, ze to vybavite v tvojom pracovnom case alebo po dovolenke a pn, ze si to takto nezelas
@miskakyska vďaka, dúfam že aj zamestnankyne si to myslia 😊 a ja osobne som toho názoru, že sa ti dobro vráti, už sa mi to potvrdilo, že ak som ja bola ústretová, boli aj ku mne ústretový (napr. Keď som ležala tehotná v nemocnici, chodili mi nosiť veci a pomáhať čo vedeli samé urobiť), takže tak.

A ako casto pise? Kazdy den vikendu alebo len sem tam ? Na dovolenke by som to urcito neriesila, na pn pokial by som bola schopna zdravotne ( nie odrovnana v posteli) to by som aj riesila to by mi nevadilo, a ona ti len nieco oznami , ale aj od teba chce ze aby si nieco vo volnom case urobila?